marți, 25 august 2009

Fraze filozofice

Cel care a inceput sa daruiasca este salvat. (Michel Quoist)
Da un peste unui om infometat si-l hranesti pentru o zi. Invata-l sa pescuiasca si-l vei hrani o viata. (proverb chinezesc)
Fericiti sunt cei care traiesc, lupta si sufera pentru un ideal. (Vitor Cousin)
O inima buna valoreaza mai mult decat toate mintile stralucite din lume. (Edward R. Bulwer-Lytton)
Viata la care nu cugetam nu merita traita. (Socrate)
Cand daruiti din lucrurile pe care le stapaniti, daruiti putin. Numai cand daruiti din voi insiva daruiti cu adevarat. (Gibran Kahlil Gibran)
Viata noastra nu se rezuma la ceea ce realizam, ci la cine suntem. (Carmen M. Bies)
Pe masura ce imbatranim, ne dam seama ca singurul lucru pe care il putem tine cu adevarat in mana nu este ceea ce luam, ci ceea ce dam. (Catherine Paysan)
Precum un arbore, idealul trebuie sa-si aiba radacinile in pamant. (Arthur Grat von Platen)
Ca sa fii mare, fii integru: nu exagera si nu exclude nimic din ceea ce esti. Daruieste-te cu totul fiecarui lucru. Pune tot ceea ce esti in cel mai marunt lucru pe care il faci. Asa si luna straluceste in fiecare lac pentru ca lumineaza din inaltul cerului. (Fernando Pessoa)

Nu suntem speciali,desi ne place sa credem asta(A.Ruse)
Unii oameni devin importanti in timp ce altii devin istorie.(P.E.)
Nu trebuie sa reflectezi prea mult,din viatza de zi cu zi,ca sa`ti dai seama ca fiecare traim unul pentru celalalt.(A.E)
Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa
O femeie poate ierta câteodata un barbat care încearca sa o seduca, dar niciodata pe barbatul care rateaza o ocazie atunci când i se ofera.
Pentru a-ti da seama cat valoreaza un an, intreaba un student care a picat examenul. - Ca sa iti dai seama cat valoreaza o luna, intreaba o mama care a nas- cut prematur un copil. - Ca sa iti dai seama cat valoreaza o zi, intreaba pe cineva nascut in 29 februarie. - Ca sa iti dai seama cat valoreaza o ora, intreaba doi indragostiti care abia asteapta sa se intalneasca. - Ca sa iti dai seama cat valoreaza un minut, intreaba un om care a pierdut trenul. - Ca sa iti dai seama cat valoreaza o secunda, intreaba un sofer care tocmai a evitat un accident. -- Ca sa iti dai seama cat valoreaza o viata, intreaba-te ce simti cand pierzi pe cineva drag.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)