joi, 27 august 2009

Noi metode de a dormi...

In acest articol va voi prezenta 10 metode noi de a dormi. O sa va dau detalii sub fiecare poza cu privire la metoda de "relaxare".
1.


Pentru a dormi astfel, e nevoie de un spate elastic si....niste super glue (de preferat permanent, altfel nu cred ca va mai treziti dimineata urmatoare...poate cu coloana rupta). Va ridicati picioarele pe partea din spate a patului si le atarnati de ea. Rugati pe cineva sa va acopere si sa va puna perna sub cap. Somn usor!
2.


Mai ales pentru atleti (recomandat sa dormiti singuri in pat). Puneti perna pe mijloc, iar voi va puneti picioarele in pozitie de alergat (cum se vede in poza), in jurul pernei. Si mainile pot sa imite o pozitie de alergare. Aici cred ca e mai usor sa va acoperiti...
3.


Nu cred ca e nevoie de comnetarii....oricum multi ajungem noaptea in pozitia asta whistling

4.


Picioarele sus (cu perna peste), capul pe plapuma si mainile impreunate. Aveti nevoie de o conditie atletica buna si niste atele ca sa sustina picioarele pe timpul somnului in aceasta pozitie. Poate niste lipici pentru a uni talpile de perna.
5.


Pentru cei ca dorm pe canapea. Asa... mai suspendat laughing 

6.


Dormitul in 2-->Se pune perna pe o parte si plapuma pe alte. Unul sta pe perna, altul pe plapuma. Se tine mana stanga cu mana stanga a partenerului si invers. Se pune picior peste picior. Nu uitati: necesita curaj!
7.


Pozitia barza! Stati intr-un picior cu celalalt suspendat, in timp ce plapuma se sprijina de el. Perna sta pe cap, iar una dintre maini se sprijina de perete sau ceva. Cel mai propabil, o sa ajungeti asa:


8.


Tot pentru 2. Din cauza fondurilor insuficiente (care de fapt au lipsit de tot ... ), lipseste femela...si tigara....dar in rest merge. Unul sta pe burta, celalalt peste el, iar mainile celuilalt peste burta sa. Va folositi de plapuma si perna pentru a nu va luxa gatul.
9.


A murit bietul 007 :'( . Oopps, poate nu... whistling . Deci, perna sta oblic, capul peste. Cate o parte din plapuma sub fiecare picior, astfel incat acoperita ramene doar zona abdominala. Pentru o nota de graoza, tineti picioarele suspendate in aer. Gasiti voi ceva ca sa nu cada cand adormiti!
10.


Din nou din cauza fondurilor, lipseste femela, dar poza e valabila. Un om in stanga, altul in dreapta....despartiti doar de o perna!Plapuma pe post de cearceaf peste cearceaf .

PS: Autorul acestor poza nu este vinovat de nicio boala incurabila sau alte injurii produse in timpul somnului in aceste pozitii!
PPS:Vorbesc serios!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)