vineri, 28 august 2009

Omul - Tablitele sumeriene

In acest post o sa va imbin istoria, ufologia si legendele pentru a va povesti aparitia omului de astazi, conform tablitelor sumeriene. Pentru a face asta, voi folosi 2 marturii:
I. Zaharia Sitchin:un mare om de stiinta si un maestru recunoscut, specializat in interpretarea si traducerea vechiului limbaj sumerian si vechiului limbaj akkadian.Textele sumeriene au fost descoperite spre sfarsitul sec. al XIX-lea in Irak, acestea putand fi descifrate abia la inceputul sec. XX.
II. Toth:este un personaj istoric care s-a inaltat in urma cu 52.000 de ani. Timp de 16.000 de ani el a fost regele Atlantidei. Numele lui era Chiquetet Arlich Vomalites. El a ramas pe Pamant in acelasi corp pana la data de 4 mai, 1991. El ar fi putut sa paraseasca Pamantul mai devreme, multi alti nemuritori au facut-o, dar el s-a aflat intr-un mic grup care a decis sa ramana. El a adus scrisul in Egipt.Marturiile lui sunt spuse prin oameni cu puteri paranormale.

In Biblie se aminteste de acei uriasi ce locuiau candva pe Pamant, nefilimii, care au luat nastere din incrucisarea dintre fii lui Dumnezeu (ingerii) si fiicele oamenilor (Geneza 6.4) si erau uriasi. Adesea, Nefilimi se traduce ca giganti, uriasi, dar, dupa Sitchin, traducerea corecta ar fi “cei care au coborat” sau “cei care au venit jos”. Oficial sau nu, mai multi teologi si istorici (insemnati) admit ca Geneza este un rezumat al textelor sumeriene (aparuta cu cel putin 2000 de ani inainte).

Conform cercetarilor lui Sitchin pe tablitele sumeriene gasite in sudul Irak-ului (teritorul poporului Sumerian din trecut), in sistemul nostru solar exista o a 12-a planeta, numita de diferite civilizatii, in diferite feluri: Planeta X, Nibiru etc.
Ea trece pe langa Pamant o data la 3600 de ani, avand o orbita foarte eliptica.
Zaharia zice ca ei traiesc 500.000 de ani. In schimb, un alt cercetator renumit, Laurence Gardner, considera ca viata lor este de doar 50.000 de ani.
Dezastrul ecologic de pe planeta lor i-a adus pe Terra in urma cu 485.000 de ani, pentru a extrage aur, elementul de care aveau nevoie pentru a-si salva atmosfera.
Colonia lor se afla intre Tigru si Eufrat, la sud de muntele Ararat (locul unde Geneza plaseaza Gradina Edenului). Ei au aterizat si pe alte planete, in timp ce cautau aur, respectiv pe Luna si pe Marte. Ei erau in numar de 900. Pe Pamant au venit 600, organizati in grupuri de cate 50. Aurul extras urma sa fie depozitat pe partea intunecata a lunii.
Dupa 200.000 de ani de munca, acesti locuitori ai planetei X au creat o rasa servila de oameni, pentru a-i folosi pe post de sclavi, prin combinarea ADN-ului lor cu cel al omului-maimuta (Homo Erectus). Scheletele deformate si/sau uriase care le gasim noi astazi sunt prototipuri esuate.
Anunnaki aveau doi conducatori, Enlil si Enki ce detineau intreaga putere si erau fiii lui Anu, conducatorul suprem al celor de pe Nibiru. Enki este cel care I-a creat pe oameni cu scopul de a-i scuti pe Anunnaki-i ce lucrau in minele din Africa de Sud. Intr-un timp, ei au devenit dusmani, deoarece Enki vroia sa distruga rasa de sclavi, iar Enlil sa o ajute sa devina o noua rasa. Cred ca stiti cine a castigat acest razboi... Intr-un final, amandoi se intorc pe Nibiru si li se da misiuni noi.
In cele mai vechi mine de aur din Africa de Sud s-a gasit un schelet de Homo Sapiens, datand de 50.000 de ani. Cercetatorii sunt de parere ca aurul este extras de mai mult timp.
Pana acum povestea e identica. Diferentele care urmeaza sunt aproape fara valoare, dar voi relata ambele pareri:
Toth zice ca omul a fost creat acum 200.224 de ani, iar Zaharia acum 300.000 de ani.
Sitchin zice ca ei ne-au creat prin experimente genetice, in timp ce Toth afirma ca nu puteau face asta singuri, asa ca au cautat ajutor in afara sistemului solar, mai exact pe Sirius. Siriusienii sunt o specie de delfini/balene superioare celor de pe planeta noastra (jum. oameni - jum. pesti).
La un moment dat, potrivit lui Thoth, siriusienii au decis sa plece, dar au dorit sa lase un anumit nivel de constiinta in urma. Sapte din aceste fiinte si-au parasit corpurile si au format sfere de constiinta. Ei s-au unit cu samanta vietii si au creat un ou. Cand cele sapte fiinte s-au unit in mod geometric in acest fel pentru a forma samanta vietii, a aparut o flacara. Este o flacara rece, dar arata ca o flacara. Aceasta flacara se afla in Salile lui Amenti (o curbare dimensionala in forma de uter, aflat la 1000 de mile in interiorul Pamantului si care inmagazineaza toata istoria planetei pana la 5 mil. si jumatate de ani in urma, cand un eveniment necunoscut a sters toate inregistrarile-motiv pentru care vechimea exacta nu este cunoscuta-).
Pe Sirius B (a treia planeta a acestei stele)au fost facute pregatiri simultane pentru aceasta creere si seminatie. 16 barbati si 16 femei au calatorit de pe Sirius B spre Pamant si s-au indreptat direct spre flacara din Salile lui Amenti. Ei s-au unit cu flacara. Perioada lor de conceptie a fost de 2.000 ani. Aceste doua rase au fost implicate in crearea noastra - una de pe Nibiru si cealalta de pe Sirius.
In timp ce unii au lucrat in minele de aur, altii au fost dusi in Mesopotamia, pentru a lucra in Gradina Edenului. "Dumnezeii" ne-au iubit pentru ca am fost facuti dupa chipul lor. Dar in Gradina Edenului, nefilimii aveau propiile lor livezi si ni s-a spus sa nu mancam fructul unui anumit copac numit copacul cunoasterii. Noi nu am ascultat. Mancand acest frunct si castigand "cunoasterea" lui, a fost ceva reprezentativ pentru ca am capatat abilitatea de a ne reproduce sexual. Pana la acest punct noi eram hibrizi intre diferite specii, si ca toti hibrizii, eram incapabili sa ne reproducem. Sitchin intepreteaza textele sumeriene spunand ca noi suntem o incrucisare intre nefilimi si Homo Erectus, predecesorul lui Homo Sapiens.
Nu este surprinzator ca nefilimii nu doreau ca noi sa ne reproducem. Ei doreau sa mentina controlul experimentului lor. Cunoasterea pe care noi am dobandit-o mancand fructul a fost una stiintifica, cum ar fi fi cea prin care sti cum sa procreezi, cum sa ne transformam dintr-o specie de hibrizi sterili intr-o noua specie capabile de reproducere. Nefilimii au fost maniosi cand noi am capatat abilitatea de a ne reproduce si ne-au izgonit din gradina. Potrivit invatatilor din textele antice, inregistrarile sumeriene le preced pe cele biblice, iar istorisirea biblica a creatiei pare sa reprezinte un rezmat al vechilor texte sumeriene. (cum am zis mai sus)
Desi a trebuit sa parasim gradina lor, nefilimii ne-au permis sa cultivam pentru a ne hrani. Ne-am indreptat catre zona muntoasa de la est de gradinile din Mesopotamia. Potrivit lui Thoth, noi am ramas acolo pentru o lunga perioada de timp. Dar apoi a avut loc o noua transformare in constiinta si o alta schimbare de poli si acel continent s-a scufundat. Multi supravietuitori s-au indreptat catre Africa, dar cei mai multi dintre cei evoluati au ajuns in Lemuria, un pamant care s-a ridicat deasupra apei cand vechiul continent s-a scufundat.
Legenda potopului se afla si in legendele sumeriene. Aici insa, Enlil il anunta pe Udnapishtim (sclavul sau prefereat) ca ghetarii incep sa se topeasca si sa-si angajeze mesteri sa-i contruiasca o barca. Atunci cand le va vedea "carele lor de foc" plecand, sa urce familia sa, familiile mesterilor si cate o pereche din fiecare animal. Totusi, dupa planurile descrise de texte, corabia lui Udnapishtim pare a fi mai degraba "o barca scufundata" (submarin?) cu care Anunaki duceau aurul din Africa in Mesopotamia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)