marți, 25 august 2009

Pui de extraterestru prins in capcana de soareci

Priviti acest video si uimiti-va:In mai 2007, un asa-zis "pui de extraterestru" ar fi fost gasit de niste fermieri intr-o capcana pentru soareci. Inca respira cand au dat de el, povestesc barbatii.
Tot ei sustin ca micul "extraterestru" se zbatea si scotea sunete atat de inspaimantatoare, incat au fost nevoiti sa-l inece. Au reusit sa-i curme viata abia la a treia incercare, tinandu-l ore intregi sub apa.
Cu toate acestea, fermierii au fost de acord abia la sfarsitul anului trecut sa renunte la pretioasa captura in favoarea cercetatorilor, care s-au si apucat de teste. Rezultatele au fost cu adevarat surprinzatoare…
Forma corpului neobisnuitei vietuitoare prezenta caracteristici intalnite atat la soparle, cat si la oameni. Creierul sau era foarte mare, in special partea posterioara, care la om este responsabila cu invatarea si memoria. Tocmai de aceea, oamenii de stiinta au tras concluzia ca trebuie sa fi fost o fiinta extrem de inteligenta.
Moderatorul unei emisiuni despre OZN-uri, Jaime Maussan, a facut publica intreaga tarasenie si a aratat in premiera fotografii cu strania vietate: “Sunt sigur ca este real”, a exclamat el plin de uimire. Maussan incearca sa dea acum de urma unui al doilea "extraterestru", care ar fi fugit de langa cel capturat atunci cand pamantenii si-au facut simtita prezenta.
Faptul ca oamenii de stiinta nu au reusit sa stabileasca mostenirea genetica a vietatii, desi s-au folosit de toate metodele cunoscute, este o dovada in plus ca aceasta nu vine de pe Pamant, crede Jaime Maussan, ufologul care a facut publica toata povestea.
“La inceput am crezut ca este vorba despre o gluma proasta, poate despre o maimuta jupuita”, a declarat Maussan pentru cotidianul german Bild. “Am luat mostre de tesut, de os, par si piele, pe care le-am trimis la trei laboratoare din Mexic si unul din Canada. Niciunul nu a reusit sa identifice ADN-ul, concluzionand ca mostrele erau putrede”, a mai spus Maussan.
Testele efectuate pana acum arata ca, intr-adevar, creatura este ceva nemaivazut: cu pielea extrem de fina, iar ochii, creierul si urechea interna mult mai pronuntate decat la primate.
In regiunea unde a fost descoperita creatura, oamenii raporteaza adesea aparitiile unor OZN-uri, precum si ale deja celebrelor cercuri din lanurile de cereale.Conform ultimelor informatii, satenii din Metepec spun ca fermierul a fost omorat chiar de parintii ciudatei creaturi, care i-au razbunat astfel moartea.
Potrivit expertului american in OZN-uri Joshua P. Warren, fermierul Marao Lopez a fost gasit arzand de viu in masina sa, undeva pe marginea unui drum. Iar flacarile aveau o temperatura mult mai mare decat in cazul unui foc obisnuit.
In plus, in zona in care ciudata vietate a fost descoperita, aceeasi unde ardea si Lopez, sunt vazute frecvent OZN-uri si cercuri misterioase, care se crede ca sunt folosite de extraterestri pentru orientare.

Voi ce parere aveti, ar putea fi aceasta creatura originara din spatiu, un experiemnt genetic esuat sau pur si simplu, o farsa bine regizata?


Aceasta poza reprezinta niste statui antice cu reptilieni. Nu vedeti o mica asemanare? (sa nu uitam ca acea creatura este considerata un pui, deci cam cade ipoteza "daca era asa inteligenta, de ce a cazut in capcana de soareci". Oare un bebelus de om nu face prostii si mai mari...).
O mica istorioara cu aceste fiinte extraterestre: Originea lor este in constelatia Draco. Se crede, in general, in cercurile de esoterism si ufologie, ca ei au fost primii colonisti ai pamantului. Ei sunt dragonii din toate mitologiile antice. Dinozaurii reprezinta pentru ei ceea ce mamiferele reprezinta pentru noi (ca sa va faceti o mica idee). Atlantii au omorat dinozaurii (eco-sistemul reptilian de pe Tera), pentru a le slabi puterea - Nota: felul cum au disparut dinozaurii in trecut, precum meteorit si schimbarea climei sunt simple supozitii-. Prima lor colonie a fost taramul Mu (Lemuria), care a intrat in razboi cu Atlantida (locurile lor de batalie sunt deserturile de astazi....oare ce arme au folosit aia???). Sunt inclinati spre distrugere si cucerire si privesc rasa umana ca fiind inferioara lor. Din cauza faptului ca atmosfera planetei lor e pe cale de distrugere, se gandesc sa colonizeze pamantul pe viitor. Ei ne sunt deci dusmani. Servitorii lor directi sunt grii de tip A, care in prezent planuiesc un razboi impotriva reptilienilor, in care i-ar vrea pe pamanteni ca si aliati. Exista persoane care sustin ca unii sunt totusi benefici rasei umane.
In trecut, ei ne conduceau planeta, din umbra. Pot lua forma umana, iar doar oamenii cu puteri esoterice ii pot descoperi, privindu-le aura, sau, in trecut, prin magie (uitata in prezent). Unii considera ca si in prezent este la fel (a se vedea pe internet George Bush - reptilian deghizat).
Rasa umana cu grupa sanguina 0 si cu RH negativ sunt Hibridizarea directa a "atalntilor si reptilienilor"!
Rasa umana per total, din aceasta cauza are cresterea fetusului in pantecul mamei intai reptilian-androgin si dupa aia , uman/femeie-barbat.
Din aceast cauza avem osul coccis ca si inceput de coada si creier reptilian asezat in partea mediana a creierului , "blocand fluxul" de fluid cerebro-spinal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)