duminică, 20 septembrie 2009

Alt caz de schimbare de sex la minori

S-a intamplat din nou in sudul Angliei(ca si ieri), unde, dupa ce s-a terminat vacanta de vara, elevii unei scoli s-au trezit ca unul dintre colegii lor a devenit... fetita. (mi s-a intamplat si mie...)

Colegilor baiatului de 9 ani (deci asta a acum cel mai tanar transexual din lume!) li s-a spus ca acesta a plecat si locul sau a fost luat de o fetita (foarte inteligenti profii aia). Elevul (eleva) a venit la scoala a doua zi, imbracat in uniforma de fata si cu parul lung, prins in codita si strans cu fundita roz. (stas!)

Din nou, parintii elevilor au protestat pentru ca nu fusesera informati despre situatie dinainte (acelasi comentariu ca si la cazul de ieri...). Totul fusese, insa, deja hotarat in consiliul profesoral, cu directoarea scolii si profesorul care se ocupa direct de problemele speciale ale elevului care va suferi si o operatie de schimbare a sexului, dar abia peste... 9 ani. (macar in cazul asta mai exista ceva sanse!)

Cinci doctori specializati au confirmat ca baietelul are mai degraba apucaturi feminine si ca schimbarea de sex este indicata. (mai exista deci si oameni cu creier in tara aia!)

Noua fetita are voie sa foloseasca toaleta elevelor (ce n-ar da unii dintre noi sa poata face asta =))) si trebuie strigata pe noul nume, au decis profesorii.

Cu toate acestea, exista deja voci care spun ca e prea devreme pentru ca parintii sa hotarasca viitorul copilului (eu ma numar printre ele) si ca toate aceste lucruri ar trebui amanate pentru anii urmatori. (pentru viata urmatoare!)

Baiatul ar putea deveni cea mai tanara persoana implicata intr-o operatie de schimbare de sex.

Eu cred ca unii englezi ar trebui sa faca schimbare de creier, cum a mai comentat cineva la articolul asta de pe stirileprotv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)