joi, 17 septembrie 2009

Casa Poporului - Privita din astral

Casa Poporului sau Palatul Parlamentului e aceea cladire mare din centrul Bucurestiului (sectorul 5), care se afla pe locul care astăzi se cheamă Dealul Arsenalului, încadrat de strada Izvor la vest şi nord-vest, Bulevardul Naţiunile Unite spre nord, Bulevardul Libertăţii la est şi Calea 13 Septembrie la sud. Aceasta se află la 10 minute distantă de Piaţa Unirii şi 20 de minute de Gara de Nord (cu autobuzul 123). Cu alte cuvinte, locul unde dezbat politicienii nostri bogati si egoisti proiecte de lege. Măsoară 270 m pe 240 m, 86 m înălţime, şi 92 m sub pământ. Are 12 nivele la suprafaţă şi alte 8 subterane.
Totusi, privita din astral, mai multi ezoteristi romani sunt de acord cu descrierea urmatoare, preluata de la Melfior Ra:
"Tot ceea ce exista in spatiul gravitational terestru , este vazut intr-un fel, de aici din plan tridimensional dar altfel este vazut prin decorporalizare, prin dedublare, din plan astral din cea de a patra sau a cincia dimensiune.

In anul de gratie 2002, prin bunavointa unui initiat parlamentar, am vizitat interiorul Casei Poporului si pot afirma ca aceasta este un minunat edificiu, iar tot ceea ce se spunea despre acesta, cum ca ar fi un kitsch, o constructie fara valoare artistica si arhitecturala este o mare greseala, o eroare. Casa Poporului este de o mare si rara frumusete, este chiar un unicat.
Recent, in luna ianuarie a anului 2005 seara, la crepuscul, fiind intr-o masina treceam prin apropierea Casei Poporului. Momentul era propice, m-am decorporalizat. ( Ocultistii bine stiu ca decorporalizarea se realizeaza mult mai usor fiind in deplasare.)

Iata-ma asadar prin decorporalizare plutind undeva deasupra impunatoarei cladiri. Trebuie facut cunoscut faptul ca aceasta constructie fara seaman are o forma piramidala, chiar daca aceasta nu se observa de la baza solului.

Fiind undeva deasupra cladirii o priveam, o admiram de la mare inaltime si eram uimita pentru ca vedeam ceva ce altfel nu as fi stiut si crezut. Dublura ei energetica este de forma piramidala. La baza constructiei se afla un imens cristal, un puternic captator de energii precum si multe alte obiecte care au acolo un rost si un scop bine determinat. De asemenea dedesubtul constructiei stau multe simboluri benefice care emit in permanenta o energie speciala care invesmanta toata cladirea in energia luminoasa si pulsatorie . Mai mult decat atat, in jurul cladiri sunt in permanenta entitati captatoare, purtatoare si emitatoare de lumina, sunt Emisarii Luminii cu corespondenti in plan fizic. Aceste entitati vegheaza ca lumina si energia emisa de cristal si de celelalte obiecte depuse la baza cladirii, sa fie folosita numai in scopul Planului Divin.
Entitatile sunt permanent de garda in jurul cladirii si chiar in interiorul ei pentru a lucra cu energiile emise. Ele se schimba la diferite perioade de timp terestru.
Ce rol are sau au toate acestea? Iata, CASA POPORULUI, a fost construita pentru ca era prevazuta in Programul Divin, desi initiatorii si constructorii ei nu au constientizat aceasta. Rolul acestei constructii inca scapa pamantenilor. Dar toate la vremea lor. Nimic intamplator si nimic in zadar, ci totul din Inalt Ordin Divin, prin oameni si pentru oameni.
La crepuscul, poate fi vazuta foarte usor aura si dublura energetica a cladirii. Atunci entitatile veghetoare fac predarea schimbului. Trebuie stiut ca entitatile veghetoare sunt asezate la oarecare distanta de sol si de cladire, in cercuri de cite 7 entitati. Ele pe tot parcursul serviciului lor lucreaza cu energiile emise din pamant, precum si cu energiile emise din inalt si captate de axa fluxului emis de cristalul asezat la baza cladirii.
Candva se va lucra cu aceste energii si in mod vizibil, cand alaturi de entitatile nevazute ochiului fizic, vor lucra si fiinte umane dar aceste fiind de o mare puritate si cunoastere oculta. Ele vor fi cele care vor conlucra constient cu entitatile , cu fiintele imateriale venite din alte spatii in misiune speciala pe langa conducatorii terestrii care isi vor exercita mandatul si lucrarile in interiorul Casei Poporului.
La construirea edificiului s-a emis un impuls interior arhitectului principal pentru a da o forma anume cladiri atat in ceea ce priveste partea vizibila cat si a partii invizibile,aflata in interiorul solului. Arhitectul principal al Casei Poporului, intr-o viata anterioara a avut o inalta functie pe timpul cand a lucrat la construirea celui mai grandios obiectiv de pe Terra, si anume la Piramida lui Keops, numita initial, Piramida Luminii Celeste.
Acum prin cristalul depus la baza acestui edificiu s-a reactivat fluxul energetic, care formeaza Crucea Energetica a Terrei. Acest flux trebuia reactivat si intarit intrucat se deteriorase si avea unele fisuri prin care se scurgea energia benefica zonei. Iata ca prin aceasta importanta constructie s-a refacut legatura cu vechea scoala de initiere oculta din Egiptul Antic si anume cu primul si cel mai puternic centru de initiere oculta, cu Piramida Luminii Celeste, care nu este un mormant faraonic, ci un captator energetic, prevazut pentru colaborarea si conlucrarea cu fiintele din alte spatii precum si pentru efectuarea calatoriilor intergalactice. ( Vezi cartea Crucea Energetica a Terrei sau Enigma sarcofagului ) Dar la anumite intervale de timp, de ordinul miilor de ani terestri, aceste fluxuri energetice trebuie intarite si reactivate. Aceasta lucrare se face prin oameni, cu oameni si mai ales cu cei si prin cei veniti special sa infaptuiasca ceva de mare forta si putere in zona si in plan terestru.

Toate fiintele care lucrand la Casa Poporului si-au pierdut viata , (viata privita prin prisma omului profan a neininitiatului ) se afla in jurul edificiului, ele sunt entitatile veghetoare, cele care acum lucreaza cu energiile din plan subtil si existente in perimetrul Casei Poporului. Misiunea acestora inca este in desfasurare si ele sunt constiente de faptul ca au menirea sa lucreze la restabilirea si reechilibrarea energatica a acestui loc numit Romania.
Asa cum in urma cu multe mii de ani , in incinta Piramidei Luminii Celeste, era scoala de initiere cea mai putrenica, tot la fel si astazi in jurul si apropierea acestui edificiu numit Casa Poporului, se continua scoala initierii oculte, unde cei veniti special, aici in acest plan tridimensional si zona, isi reactiveaza si insusesc cele mai alese si ascunse capacitati extrasenzoriale, pentru a le pune in slujba omului prin Programul Planului Divin.
Iata, si astfel se explica dorinta de evolutie spirituala si oculta a multora dintre semenii nostrii si totodata realizarea edificiului numit CASA POPORULUI !"

Dupa ce ati citit asta, nu-i asa ca va simtiti mai bine stiind ca legile noastre sunt dezbatute intr-un plan de Lumina bine armonizat si inspirat de Dumnezeu? :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)