vineri, 4 septembrie 2009

Cum te refuza femeile

“Stii, esti ca un frate pentru mine!” -> Nu m-as culca cu tine nici intr-o suta de ani
.
“Intotdeauna mi-am dorit un iubit mai apropiat ca virsta.” -> Tataie, esti prea batrin pentru mine, ce nu intelegi?
“Viata mea e si asa destul de complicata acum. Nu-mi doresc o relatie, ci vreau sa-mi limpezesc gandurile.” -> De fapt, am pus ochii pe cineva si vreau sa ma lasi dracului in pace!
“Nu obisnuiesc sa ma intilnesc cu colegi de birou, mi-am facut un principiu de viata din asta.” -> Adevarul e ca nu m-as intalni cu tine nici daca ai fi Brad Pitt.
“Am deja un iubit.” -> As vrea eu... Ma rog, nu sunt singura, am un catzel pe nume Nero.
“Nu esti tu de vina; eu am o problema, nu te supara...” -> Aiurea - tu esti ciudat, nu eu.
“Deocamdata ma concentrez asupra carierei, n-am timp si pentru o relatie.” -> Chiar si salariul meu minim pe economie e mai interesant decat o intilnire cu tine.
“Hai sa fim doar prieteni.” -> Din cand in cand, mi-as dori sa fii prin preajma cand n-am cui sa povestesc despre tipul cu care fac sex.
“M-am gandit si am ajuns la concluzia ca nu putem fi impreuna. Pur si simplu nu ne potrivim, suntem firi diferite.” -> Bai prapaditule, tu te-ai uitat in oglinda? Tu chiar crezi ca m-as uita la tine?!
“Esti foarte dragut, cand o sa am mai mult timp, am sa te caut sa iesim impreuna.” -> Da, da, asteapta sa te sun, cam pe la Sf. Asteapta… adica in urmatoarea duminica dupa Pastele Cailor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)