marți, 8 septembrie 2009

Dorintele

Astazi voi vorbi despre dorinte. Ce sunt dorintele? Conform DEX '98:
DORÍNȚĂ, dorințe, s.f. 1. Stare sufletească a celui care tinde, râvnește, aspiră la ceva; năzuință, dor, aspirație. ** Ceea ce constituie năzuința, aspirația cuiva. 2. Poftă, gust (de a mânca, de a bea ceva etc.); voie. 3. Atracție erotică. [Pl. și: dorinți] - Dori + suf. -ință.
Asadar, o dorinta este ceva ce ne dorim, vrem sa avem. De cate ori nu ni s-a intamplat sa avem dorinte, care insa nu s-au manifestat niciodata. Pentru incurajare, ascultati urmatoarea melodie:

Care este originea dorinţelor şi cum apar ele? Originea dorinţelor este suferinţa. Trecerea de la un tip de dorinţă la altul se petrece numai sub influenţa suferinţei. Dacă eu sunt într-o stare de echilibru, atunci mă simt confortabil şi totul este perfect. Apoi apare o nouă dorinţă , şi eu simt că ceva lipseşte. Acum eu vreau să trăiesc ceva nou, aşa că încep să încerc să realizez această dorinţă... şi acest proces continuă să se repete. Cu alte cuvinte, eu alerg mereu după plăceri noi. Totusi, daca vreti sa vi le indepliniti, citit in continuare.
Va voi prezenta cateva metode de a avea ceea ce va doriti:
1. Metoda de vizualizare 100-la-1 (de pe pavlopublishing.com): inchideti ochii, rotiti-i cu aproximativ 20 de grade spre sus si incepeti sa numarati de la 100 pan la 1, vizualizand fiecare numar in parte (incercati stand in picioare, deoarece exista altfel pericolul sa adormiti). Pana ajungeti la 1, mintea voastra va intra intr-o faza alpha, trimitand semnale in Univers. Odata gandit, rostit (cum vreti) numarul 1, imaginati-va ceea ce va doriti cel mai mult (un lucru odata, va rog :P). Faceti asta cat timp va simtiti bine, nu va fortati. Cand ati terminat, numarati pana la 5 si deschideti ochii, reluati-va activitatea, etc. Dupa cateva saptamani (in functie de cat de mare e dorinta), se va implini. Nu ziceti ca nu aveti timp! Tineti minte: nu exista nu pot, ci doar nu vreau! Puteti sa o faceti inainte de culcare, cand sunteti la baie, etc. Ar mai fi o cerinta: credinta ca se va intampla, la nivel de certitudine! (cu alte cuvinte, de 100%, NU 99,9%)
2. Rugaciune (din cartea "Trezirea spirituala si vindecarea totala in Noua Energie" de Dumitru Ioan Branc, editura Mitrador). Tineti maine ca si la rugaciune, si ziceti textele urmatoare:
a) "Sfinte Arhanghele Gabriel, trimite-mi te rog cele 4 entitati angelice marete, promise din Univers. Iti multumesc."
dupa ce simtiti un fior, o stare de fericire, ceva, orice, incepeti:
b) "Dragi curieri, entitati angelice marete, entitate Shaumbra, Maria Magdalena, Saint Germain, va rog sa-mi indepliniti urmatoarele DORINTE (daca la prima e doar una, aici sunt mai multe):.......................................................................... (in loc de dorinte, aici puteti zice: tot ceea ce ma opreste in a-mi atinge urmatorul scop, va rog sa ma scapati de urmatoarele probleme, etc.)
Din nou, credinta la grad de certitudine, va rog! biggrin
Daca mai stiti, va rog sa adaugati aici, la sectiunea comentarii. (a 2-a e testata cu mai multe meciuri, din diferite sporturi: a castigat exact cine vroiam, iar prima..........inca lucrez, dar pana acuma a mers fff bine :-" si CRED ca va functiona :P)
PS.: Ca sa nu va scada credinta, o melodie:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)