sâmbătă, 19 septembrie 2009

Extraterestrii lucreaza pentru Microsoft!

Angajatul Bernard Galthman al marelui concern american Holt-Ventman sustine ca cel putin 18 din cele 26 mari companii americane (care detin impreuna nu mai putin de 67% din capitalul mondial) au cel putin un angajat de origine extraterestra. Microsoft ar avea 5!Acest personaj cu doctorat in fizica atomica la Harvard nu are niciun motiv sa nu fie crezut, deoarece sustine ca chiar si firma la care lucreaza are asemenea angajati.

Declaratia sa oficiala zice ca majoritatea ne gandim ca toate companiile mari au ca si angajati ultra-genii, care stau 24 din 24 in fata calculatorului pentru cercetare si poarta niste dicptrii de-ti sta mintea in loc! Asta, sustine el, este doar partial adevarat.
Afirma ca originea lor este de pe o planeta ce orbiteaza in jurul stelei Sirius B si ca nu difera, dpdv fizic, deloc de oamenii. Unii sunt chiar mai bine proportionati decat noi! Zice ca au primit identitati pamantene, dar nu traiesc ca si oamenii, deoarece oricat de bine s-ar adapta, nu sunt oameni.
Spune ca prima data cand un astfel de specimen i-a fost prezentat, a ramas ca si hipnotizat.

Primul contact cu pamantenii a avut loc in 1941 si guvernul contactat a fost cel american (normal...). Totusi, e de notat unele voci sustin ca in proiectul Montauk a fost implicata inteligenta siriusiana, iar ingineria pe care se bazeaza computerele de azi se numeste von Neumann-el este banuit a fi fost, intr-o perioada, seful proiectului Montauk.
Dintre beneficiile aduse umanitatii de catre ei, putem enumera: proiectul Manhattan (crearea bombei atomice si castigul celui de-al doilea razboi mondial de Aliati), aterizarea pe lune, sondele pe alte planete, eradicarea poliomielitei si al integrarii rasiale, o problema majora in America postbelica. Pana si internetul ar fi tot opera lor...
Ca si raspuns la acasta declaratie (pe care Galthman zice ca isi asuma intreaga responsabilitate, deoarece "oamenii merita sa stie adevarul"), un reprezentat al companiei la care lucreaza, a afirmat ca "poate geniile lor au creiere de extraterestri, dar sunt cat se poate de umani!..."

Sper sa continue treaba buna, deoarece internetul asta chiar ne prinde bine! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)