duminică, 6 septembrie 2009

Masaru Emoto si descoperirile sale in domeniul apei


Acest om de stiinta japonez este recunoscut la scala mondiala pentru descoperirile sale in domeniul apei. O descoperire din aia care merge mana-n mana cu religia. Despre ce este vorba? Viaţa a apărut în apă (conform darwinismului). Bătrânii merg la biserică după apă binecuvântată. Indienii se purifică în Gange, aceeaşi apă care preia cenuşa morţilor lor. Botezul are loc în apă. Apa spală, purifică şi binecuvântează si exemplele pot merge la infinit(nu, asta e doar o introducere). Experimentele lui Masaru Emoto arata ca bioenergia umana, diferite campuri informationale si cele electromagnetice, influenteaza structura moleculara a apei la distanta.
Ce inseamna asta? Ca apa reactioneaza la muzica, ganduri, vorbe etc. diferit si ca toate aceste reactii pot sa se intample de la distanta. Si cand te gandesti ca tot acest experiment a inceput cu 3 luni de munca grea, incercand sa prinda intr-o poza un cristal de apa (la fel cum vedem fulgii de zapada in desene :D).
Cum a facut asta?
Pe cateva eprobete sigilate cu apa distilata au fost lipite etichete, pe care au fost scrise cuvintele: iubire, multumesc si al treilea esantion a ascultat muzica clasica.
Aceste esantioane au fost inghetate si fotografiate cu ajutorul microscopului.
Apa a format in toate cazurile cristale diferite si pure. Nici unul nu semana cu celalt.
Analiza a aratat ca structura apei era diferita pentru fiecare dintre aceste eprubete, dovedind in mod cert ca influentele asupra apei la distanta produc un ecou, remodelandu-i structura informationala.

S-a constatat ca apa este un element "viu", capabil sa memoreze informatia. Apa „memoreaza“ diferite influente si le transforma in cristale care imita structura energoinformationala.
In mod asemanator, celelalte eprobete au fost expuse in fata televizorului, calculatorului si telefonului mobil.

Care au fost concluziile?
Masaru Emoto in experimentele sale confirma, in mod stiintific, influenta negativa a radiatiilor electromagnetice asupra sistemului bioenergoinformational si al sanatatii umane.


Cand ne gandim ca omul e 80% apa, ganditi-va cum reactioneaza apa din corpul nostru cand suntem injurati, ne este distrusa increderea in cineva, inima ne este franta sau pur si simplu, nu ne place mediul curent? Corect, se distruge si devine "nepura". Astfel, ne simtim rau. Totusi, asta merge si invers. Ascultand muzica care ne place, primind vorbe de lauda, iesind cu prietenii etc. ne refacem structura molecurlara a apei, care se transforma in cristale pure si astfel, automat, ne schimbam starea de spirit (interesant ca in Biblia se scrie in cateva versete despre necesitatea omului de a se simti iubit si se zice sa nu faci nimic care il deranjeaza pe aproapele tau, chiar daca e legal...).

Un mic experiment care l-am citit pe un site (nu mai stiu care), pentru a ne simti bine prin purificarea apei. Luam o sticla din sticla (nu plastic, nu nimic: sticla) si o umplem cu apa de izvor (daca nu avem, plata). Ii lipim o eticheta cu scrisul spre interior. Ce scriem pe ea? Numele unui inger sau a unei grupe de ingeri (ex.: Gabriel, Mihael, heruvimi, serafimi sau pur si simplu: ingerul pazitor). Stam 1 min. si ne imaginam cu ingerul/ingerii scris(i) se afla in jurul sticlei si o lasam 24 de ore. Apoi incepem sa bem din apa aia. Dupa o cura cu astfel de apa, vom fi "purificati" dpdv fizic. Ar fi bine daca intreaga cantitate de apa necesara zilnic (minim 2 litri) sa fie acoperita cu astfel de apa.

Mult succes in a va reface structura cristalina a apei voastre! :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)