duminică, 6 septembrie 2009

Melfior Ra

Tineti minte din postul cu Edgar Cayce fraza aia in care ziceam ca el a zis ca piramidele din Egipt au fost proiectate de un om pe nume Ra? Ei bine, stati pe loc, nu va miscati, asta o sa va socheze! Reincarnarea acelei persoane este printre noi astazi, aici, in Romania!

Ca sa nu lungesc povestea, uitati descrierea ei de pe site-ul personal:"Melfior Ra este o fiinta umana terestra, de gen feminin in aceasta intrupare. Este o persoana modesta. Ea, prin munca interioara oculta, prin initiere, vrere si studiu, a ajuns la posibilitatea dedublarii, a detasarii spiritului de trupul carnal. Astfel efectueaza calatorii astrale in alte dimensiuni spatiale si cunoaste diferite forme de viata. Deasemeni isi cunoaste vietile anterioare si viziteaza ca spirit, CASA ANCESTRALA de unde a descins spiritul ei cu multe zeci de mii de ani in urma.
Prin calatoriile astrale si regresii atemporale, Melfior Ra, a ajuns sa cunoasca, sa descifreze si sa redea in scrierile sale, multe din tainele Geei si a civilizatiilor care au populat Terra, de-a lungul timpurilor. Astfel a descris cind, cum si cine a construit edificiul numit acum “Marea Piramida” despre care spune Melfior Ra, ca initial se numea, ” PIRAMIDA LUMINII CELESTE ” Sustine acestea intrucit a lucrat ca arhitect la ridicarea edificiului si se numea Melfior Ra, atunci , in aceea vreme.
Melfior Ra, aduce la cunostinta cititorilor Sai multe informatii cu privire la viitorul omenirii si a Terrei totodata. Aceste informatii, autoarea le primeste prin intermediul contactelor spiritual- vibrationale cu entitati de inalt nivel vibrational, din alte spatii dimensionale.
Cartile si scrierile Sale, ca articole si rubrici permanente in revistele de specialitate, prin care este solicitata sa raspunda unui numar foarte mare de cititori din tara Sa Romania, (si nu numai ) vin sa afirme si sa confirme ca Melfior Ra, se bucura de o mare audienta la marele public cititor, care a intrat in contact cu vibratia Sa prin ceea ce ea scrie."

Da, Romania e o tara fascinanta, toate personalitatile antice se reincarneaza aici. Asta e un motiv bun sa ma bucur ca sunt roman si ca vorbesc aceasta limba, pe bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)