marți, 1 septembrie 2009

Miscarea Raeliana


Sa incepem cu inceputul. Claude Vorilhon(foto), nascut in 30 septembrie 1946, in Franta, sustine ca, in data de 13 decembrie 1973, a intrat in contact cu extraterestrii. Pana la acea data, el a fost in tinerete cantaret, iar apoi a devenit un jurnalist de masini sport si sofert de teste pentru revista sa, Auto Pop. Dupa contact, si-a schimbat numele in Rael (ceea ce inseamna literar: "Mesager al Elohimilor"). Miscarea religioasa pe care a infiintat-o se numeste Miscarea Raeliana.
In timpul intalnirii (care s-a petrecut sase zile la rand), un extraterestru i-a dezvaluit ca omul de pe Terra este creatia lor genetica, din urma cu 13.000 de ani. Pe ebraica, cuvantul Dumnezeu este Elohim. Elohim este la plural si inseamna "cei ce au venit din Ceruri" (cum in antichitate, multe popoare nu cunosteau astrologia si credeau ca cerul este un fel de perete cu beculete si nu un spatiu infinit -nu se stie sigur- cu multe alte planete si stele, acei veniti din Ceruri ar putea fi extraterestri). I-au fost explicate mai multe pasaje din Biblie si intelesul lor. A afirmat ca majoritatea sunt doar exagerari poetice, iar partea cu "nicio litera sa nu se schimbe de aici" a fost incalcata de-a lungul timpului. Sufletul reprezinta ADn-ul, iar metoda de viata vesnica este clonarea pe planeta lor, langa Consiliul celor Vesnici. Astfel, Paradisul (Raiul) si Infernul (Iadul) nu exista. Doar cei ce merita vor fi clonati la infinit pentru a se bucura vesnic de viata si defatari, cei cu fapte neutre vor fi uitati ca au existat, iar cei care au afectat omenirea foarte negativ (Hitler, Stalin samd.) vor fi recreati pentru suferinta. Evreii sunt descendentii lor directi (a se citi capitolul 6, versetul 4 din geneza, unde se vorbeste de nefilimi-cei decazuti). Satana este liderul opozitiei de pe planeta lor, care considera ca pamantenii trebuie distrusi, deoarece sunt o rasa agresiva si neinteleapta. Si acesti creatori ai nostri au fost creati de altcineva si tot asa la infinit. Fiecare atom reprezinta o planeta sau o stea, precum planeta nostra este tot un atom al unei alte fiinte mai mari (tot ce stim despre ea pana acum de la Elohimi este ca e vie). Ei sunt o evolutie a celeilalte rase, precum si noi suntem o evolutie a lor (adica suntem o idee mai destepti decat ei). Ei nu si-au descoperit niciodata creatorii, deoarece planeta lor a fost distrusa inainte ca "copiii" lor sa poata sa-i contacteze. Totusi, au fost destul de inteligenti ca sa plaseze pe orbita planetei lor un fel de satelit care la disparitia lor s-a prabusit pe planeta progeniturilor si astfel le-au dat stafeta si toate descoperirile lor stiintifice. Acelasi lucru ni se va intampla si noua, in caz ca nu o sa reusim sa stabilim contact la timp.
In acelasi timp, Rael sustine ca este fratele biologic al lui Isus (avand acelasi tata) si ca vremurile Apocalipsei (a Revelatiei, a destainuirii, ridicarii voalului si nu a sfarsitului) sunt aici si ca ne aflam la o rascruce. Fie ne vom autodistruge, fie vom evolua si invata sa traim in pace si armonie ca o singura tara, o singura moneda, o singura limba: toti condusi de genii, precum pe planeta creatorilor nostri (sistemul acesta se numeste Geniocratie).
Mişcarea are o organizare ierarhică care face distincţie între "Structură", alcătuită din aproximativ 1.500 de membri implicaţi mai mult în mişcare, şi membri simpli (aproximativ 50.000). În cadrul Structurii, există şase nivele: Animator Adjunct, Animator, Călăuză Asistent, Călăuză Preot, Călăuză Episcop şi, ultimul, Călăuză Planetară sau "Călăuza Călăuzelor" (funcţie ocupată de Rael). În anii `90, s-a creat chiar şi un "ordin" religios, numai de femei, Ordinul Îngerilor lui Rael. În acest ordin există îngeri "roşii" (deocamdată doar şase) şi "albi" (peste 160), cu scopul de a-l satisface afectiv şi sexual pe Rael (precum şi pe cei 39 de profeţi şi Elohimi, dar numai când profeţii şi Elohimii se întorc pe Terra), şi de a răspândi mesajul raelian între femeile care nu fac parte din mişcare. Întoarcerea Elohimilor a fost prevăzută pentru anul 2035. Raelienii intenţionează să construiască o ambasadă pentru a-i primi (Al treilea Templu, planificat initial pentru a se construi in Israel, dar autoritatile nici nu vor sa auda, asa ca in aprilie a acestui an, Kazahstanul a oferit spatiul necesar contruirii sale). Acest proiect era pregătit şi de activităţile OZN-Land, un fel de muzeu propagandist despre OZN-uri în Valcourt (Québec), închis însă în 2001. În Franţa, raelienii au fost una dintre ţintele principale ale mişcării împotriva sectelor, însă aceştia au reacţionat cu fermitate, obţinând chiar unele succese importante în tribunale.

Pentru toti cei interesati sa afle mai mult, intrati aici, faceti-va cont si downloadati cartile la sectiunea downloaduri din meniu principal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)