marți, 8 septembrie 2009

Misterele Piramidelor

In prezent, majoritatea oamenilor vor zice ca piramidele au fost construite prin anul 2900 i. Hr. si ca cel care le-a proiectat ca sa reziste a fost Imhotep. Acum 50 de ani, asta era purul adevar (precum si faptul ca Sfinxul dateaza din aprox. 3500 i. Hr.). Asta e adevarat daca intrebam un om care a terminat scoala acum 50 de ani si nu a mai cercetat domeniul ulterior.
In ziua de astazi, stim 100% sigur ca Sfinxul dateaza cam din 10.500 i. Hr. (ceea ce Edgar Cayce a zis cu aproape un secol inainte sa se descopere de cercetatori). Ar putea fi, in acest caz, posibil ca si piramidele sa fie la fel de vechi...timpul ne va zice. Este adevarat ca toate piramidele de pe platoul Giza sunt ca o oglinda a constelatiei Orion. Egiptenii credeau că acolo este casa lui Osiris, zeul morţilor şi al lumii de dincolo.Daca ne gandim la legendele Sumeriene (varianta lui Toth), care ne zic ca Nefilimii aveau nevoie de Siriusieni (care e la Sud perfect de constelatia Orion), credinta lor nu era chiar falsa. La fel si harta civilizatiei sumeriene arata ca si constelatia Orion...
Inaltimea Marii Piramide este exact jumatate din pi (adica 1,57...) raportat la suma bazelor sale (coincidenta din matematica moderna?), ceea ce ii face pe unii sa creada ca ea are "un geaman eteric". Egiptenii credeau ca acolo se afla Iadul.
Nota: Marea Piramida se afla la 29 de grade 58 minute si 51 secunde latitudine noridca.
a) 29 de grade
b) 58 minute este 97% dintr-un grad
c) 51 de secunde este 85% dintr-un minut
Impreuna, 29 97 85 sau 299,785,+nnn (astea sunt primele 6 cifre ale vitezei luminii, cu o eroare de extrem de mica - adevarata viteza fiind de 299,7'92'-asta e o eroare asa de mica ca ar fi chiar imposibil sa construiesti o constructie mai exact de atat...de unde stiau egiptenii antici viteza exacta a luminii? noi abia am descoperit-o acum un secol si ceva...)

Faimosul nostru "profet adormit" a zis ca piramidele au fost proiectate de o persoana pe nume Ra, motiv pentru care v-am prezentat acel articol despre "reincarnarea ei", aflata in Romania.
In cercurile de stiinta se crede ca au fost construite asa:pe măsură ce piramida se înălţa, în jurul ei, muncitorii făceau o rampă, pe care ridicau blocurile de piatră pe nişte sănii de lemn. În felul acesta, ei puneau bloc după bloc, până ce piramida era terminată, apoi rampa era înlăturată, lăsând piramida singură, în toată splendoarea ei.
Totusi, la cele 2,5 mil. de blocuri de piatra necesare, ar fi trebuit sa taie, care (cative km) si sa puna la locul lui un bloc, la fiecare 1 minute si jumatate! (avand in vedere ca se stie ca a fost construita in 20 de ani-->Toth vorbeste de un alt timp, cu alte valori-atat el, cat si Edgar considerata ca au fost construite pentru a acoperi o alta camera sub ele, in care se afla depozitate arhivele cu cunostintele ultimilor Atlanti).
Daca cautati pe Wikipedia, scopul contruirii va fi acesta:
"Mitologia egiptenilor antici era vastă. Cel mai puternic zeu era Ra , zeul soare. Egiptenii credeau că forma pe care o are piramida imită razele solare spre pământ. Tocmai de aceea, unii regi erau înmormântaţi chiar în piramide, deoarece se credea că acesta ajută la trecerea conducătorului de pe lumea aceasta, pe lumea cealaltă, unde avea viaţă veşnică."
O alta teorie vine in credinta de reincarnare. Trupurile mumiilor erau lasate acolo pentru a se reincarna 3000 de ani mai tarziu. Cu timpul, timpul a devenit mai scurt. Alta (cea mai probabila), incercau sa copieze metoda de criogenare a extraterestrilor. Cu vremurile in care traim, o sa aflam destul de curand.
Uitati un articol interesant: Mumie de extraterestru gasita intr-o piramida. Se pare ca au gasit-o in timp ce cautatu sotia faraonului. Pe hieroglife scria ca era sfatuitorul faraonului si ca era venit din stele...priviti poza, nu seamana putin cu ceea ce numim noi azi extraterestru?
In muzeul din Ica se afla multe cranii "deformate" (asa am zice noi azi). Ce au asa de interesant? Au partea din spate, cea responsabila cu invatatarea si memoria, extrem de largita. La fel, in multe picturi, zeitatile, unii faraoni si copii ai acestora au un cap asemanator, in timp ce taranii (oamenii de rand), au capete normale. Fie unii pictori aveau o imaginatie bogata si sufereau de parkinson, fie universul nostru e mult mai complex decat am crede...
Uitati niste poze:

O alta teorie a acestor piramida ar fi urmatoarea: pamantul este impanzit de energii invizibile, care au putere maxima in unele zone. Navele extraterestre functioneaza cu aceasta energie (daca nu ma insel, in Platon vorbea despre forma concava a Pamantului-cam asta e forma acelor campuri-asta in Grecia Antica!). Atunci, pentru a se incarca (cum mergem noi la banzinarie), au construit Stonehenge, Piramidele si statuile megalitice din Insula Pastelui.
Voi ce parere aveti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)