joi, 17 septembrie 2009

Un tip foarte complexat...Povestea:
Politistii din Marea Britanie au inceput o ancheta, dupa aparitia unor imagini in care un fost angajat al unui supermarket rupe ambalajul unui pui congelat, il linge si apoi il pune la loc in raft. Iar asta nu e tot!

Filmarea incepe cu momentul in care barbatul declanseaza alarma de incendiu si se amuza de venirea pompierilor, insa ii spune celui care inregistreaza totul cu un telefon mobil: "Cred ca o sa fie ultimul meu video, pentru ca daca sunt prins, probabil voi fi concediat". (e foarte perspicace, nu?)

Alertarea nejustificata a pompierilor nu este singura distractie a tanarului, care se recomanda Adeel Ayub. Genul sportiv, el inaugureaza "competitia de aruncat oua" si nu se da in laturi de la a juca fotbal sau cricket, cu alimentele pe post de minge. (daca e posibil ca un IQ sa fie mai mic ca un atom, atunci tipul asta il are...)

Deloc interesat de satisfacerea clientilor, Ayub nu arata prea mult respect nici pentru colegii sai. Dovada vandalizarea camerei de odihna destinata angajatilor supermarketului si momentul in care poate fi vazut cum le taie acestora gecile lasate in vestiar. Nu au scapat intregi nici premiile primite de respectivul magazin. (probabil era gelos pe colegi, deoarece el nu avea. da, se explica...oarecum)

Nici macar cand vine vorba de folosirea toaletei, tanarul nu se conformeaza, astfel ca prefera sa urineze intr-un cos de gunoi, pe care il loveste apoi cu picioarele. (cred ca sufera de "chiorime" grava. sunt aproape sigur ca problemele sale medicale nu se opresc doar la cele psihice.)

Adeel Ayub a lucrat in supermarketul cu pricina in perioada 2005-2008, iar ultima parte a filmarii il arata revenind anul acesta la fostul loc de munca, chipurile, ca si client. Amintindu-si de distractia din vremurile bune, barbatul imprastie produsele de pe rafturi, calca pe un pui congelat, ia altul pe care il linge si il arunca inapoi in raft. (e clar deci ca avem de-a face cu un om al carui cultura ne lasa pe majoritatea oamenilor-partea normala-masca. cred ca a stat luni intregi sa se gandeasca la aceasta razbunare "macabra" si scarboasa, nu credeti?)

Culmea este ca acelasi magazin apare intr-un spot publicitar filmat in luna mai 2009.

Imaginile cu angajatul "model" au fost trimise redactiei unui ziar local, de catre o persoana ramasa necunoscuta (eu si toti cei care citesc articolul ii ramanem recunoscatori). Se pare ca au fost surprinse in timpul mai multor ture de noapte, iar Ayub le considera ca fiind "strict secrete" si era convins ca nu vor fi facute vreodata publice. (tipul e un "geniu" total, dati-i baiatului o sentinta din aia gen 5 ani la parnaie, cu putin noroc se trezeste la realitate...).

Bai, oare nu era roman tipul? Acuma pe bune, unele "exemplare" de la noi nu sunt cu mult mai presus decat tipu' cu pricina. Niste complexe psihologice cauzate de o copilarie grea (in care mama il punea sa-si faca patul si temele in loc sa se joace afara...) ar putea avea astfel de efecte. Serios! :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)