sâmbătă, 3 octombrie 2009

Cristalele

Daruri ale divinităţii, create de Inteligenţa Supremă, cristalele nu sunt doar simple minerale .

Menirea lor în planul material este să susţină vibraţia şi energetica sistemelor planetare şi a vieţii în toată complexitatea ei .

Cristalele amplifică nu numai energia corpului omului ci şi gândurile sale, conferindu-le forţă şi claritate, ele fiind în legătură infoenergetică între dimensiunea fizică şi dimensiunile mentale, reprezentând mijlocul de comunicare cu lumea spirituală .

Manifestându-se ca depozite de energii şi sisteme de înregistrare-redare, programatoare şi amplificatoare de infoenergii şi activităţi inteligente algoritmizate cristalele sesizează tot ceea ce există în afara programelor lor şi reacţionează pe măsură pentru a proteja şi apăra sistemele vitale ale fiinţei umane .

Ele însele reacţionează împotriva atacurilor care vor să distrugă viaţa deoarece pentru apărarea acesteia au fost create .

Cristalele sunt dotate cu spirit şi în acesta este înscris modul de acţiune şi reacţiune .

Cristalele pot fi asemănate cu un supercalculator.

Purificându-le şi înregistrând propriile programe de protecţie cristalele ne vor apăra mai bine de o lume a invizibilului malefic care a pătruns în lumea vizibilului benefic .

Principala problemă în apărarea antimalefică este creşterea vibraţiei .

Omul are cea mai înaltă vibraţie dintre toate entităţile întrupate şi cele libere, spirituale .

Din diferite motive vibraţia sa scade .

Când spiritul, sufletul şi trupul omului decad în vibraţie înseamnă că şi elementele şi substanţele biocâmpului, protecţia sa a scăzut în vibraţie şi se instalează bolile şi trăirile de spaimă, neputinţă, frică şi teamă inexplicabile .

Din acel moment omul devine sursă de atac şi aprovizionare cu energiile vieţii pentru entităţile întunericului care mişună în jur .

Unele persoane sunt vizate, urmarea unor fapte răuvoitoare anterioare la adresa opozanţilor, şi sunt atacate calificat de demonii întunericului la cererea adresată meseriaşilor răului de clienţii răzbunărilor .

Despre cristalele individuale, cele de meditaţie, amplificatoarele şi stabilizatoarele de energii din cristale, despre realizarea unor incinte de protecţie a locuinţelor şi sediilor de firme, despre utilizarea cristalelor pentru mărirea vitezei de creştere a plantelor am făcut referire şi în alt capitol .

Exorcizarea persoanelor şi bunurilor acestora şi protecţia antimalefică este acea activitate complexă de condensare şi concentrare a forţelor angelice spirituale şi infoenergiilor Astralului superior dimpreună cu acţiunea Geniilor solare şi puterilor îngerilor planetari prin care se anihilează maleficul sau se îndepărtează după caz, obiectivele vizate fiind puse sub protecţie faţă de atacurile de viitor .

Scopul protecţiei antimalefice este apărarea Luminii .

Important pentru oameni este să înveţe să se protejeze singuri .

Activitatea cu cristalele se învaţă sub îndrumarea unor maeştri .

Cristalele trebuie decodificate pentru a lucra şi trebuie acordate cu dvs .

Cine utilizează cristalele în interes personal trebuie să-şi crească vibraţia prin autopurificare .

Nerespectând toate acestea pot apărea şi accidente regretabile .

Cristalele fiind protejate cauzal nu pot fi activate de oricine .

Ele pot rămâne ca piese ale ambientalului propriei dvs. locuinţe .Proprietati fizice

O lamela de cuart dintr-un microcircuit amplifica semnalul electric - datorita acestei proprietati s-au nascut microfonul, difuzorul si toate formele de echipment audio vizual.Cuartul transforma energia, daca este comprimat genereaza electricitate.Cand se transmite curent electric prin cristal, acesta se mareste.Cand este taiat in forme precise acesta vibraza in ritmuri exacte si transforma electricitatea in unde care pot fi emise ca in semnalele radio si tv.

Proprietati metafizice

Amplificarea. Cristalele amplifica atat enegia corpului cat si gandurile.Ele confera gandurilor forta si claritate.Ele permit sau mai degraba ajuta gandurile sa influenteze materia intr-un mod mai eficient.Amplifica simturile , intareste memoria si clarifica vazul.

Transformarea.Daca veti pune un cristal langa sau intr-un pahar cu apa timp de 24 de ore veti observa ca s-a schimbat calitatea apei, de altfel s-a si demonstrat stiintific influenta cristalului asupra sructurii moleculare a apei.Energia cristalului transforma structura moleculara a apei.

Inmagazinarea.Putem incarca un cristal cu energie, iar el o va stoca pentru uz ulterior.Putem introduce forme gand in interiorul unui cristal pentru anumite scopuri.Celebrele cranii de cristal descoperite, se spune despre ele ca sunt ca niste computere uriase de stocare a informatiei.Se spune ca cei care au lucrat cu aceste cranii misterioase de cristal au constientizat o noua cunoastere in urma experientei.

Focalizarea.Cu gandurile noastre putem focaliza energia exact acolo unde dorim.Putem folosi aceasta capacitate pentru vindecarea cu cristale.In chirurgia energetica se folosesc baghete de cristal care focalizeaza energia intr-un singur punct, bagheta devenind astfel un laser energetic.Dar despre asta vom vorbi mai tarziu.

Transferarea. Cristalul ne permite nu numai sa transferam direct energie la cineva din apropiere , ci sa o si proiectam la distante de mii de kilometrii.Cristalul este un ajutor excelent pentru telepatie, trimiterea si receptarea gandurilorCristalul poate determina alterarea starii de constienta.El poate servi drept vehicul pentru a ajunge la talentele si capacitatile mentale, pentru a le folosi.Cristalul ajuta mentalul metafizic sa dirijeze corpul fizic spre refacere si echilibrare.Astfel cristalul , poate fi vehiculul de unire a fizicului si metafizicului.

Practici in diferite colturi ale lumii

In practica medicala a multor culturi stravechi se regaseste portul amuletelor si talismanelor in jurul gatului.Se foloseau diferite pietre - in functi de boala - pentru a obtine efectul tamaduitor dorit.In Roma antia se credea ca obiectele externe (de exemplu pietrele) influentau direct corpul fizic.Relatari cuprinse in scrieri romane si grecesti timpurii indica faptul ca pietrle pretioase erau folosite ca talismane pentru sanatate, pentru aparare si pentru dobandirea unor virtuti.Indienii americani si mayasii foloseau si ei cristale pentru diagnosticarea si tratamentul diferitor boli.Cristalele mari de cuart erau folosite in ceremonii speciale de catre stramosii amer-inienilor in calitate de cristale "clarvazatoare" in care puteau fi observate evenimente trecute sau viitoare.Anumite triburi de indieni mexicani credeau ca daca in timpul vietiiomul savarseste doar fapte bune, sufletul sau va intra dupa moarte intr-un cristal ; daca cineva ar fi avut norocul sa gaseasca cristalul, acesta i-ar fi vorbit direct inimii, l-ar fi tamaduit si i-ar fi indeplinit chiar si visele.

La nivel ezoteric pietrele si cristalele pot fi folosite in meditatie pentru a dezvolta intuitia si pentru a facilita intelegerea cunostintelor dobandite.In timpul somnului cristalele pot fi puse sub perna pentru a inspira vise placute si profetice.Ele pot fi utilizate in medicina pentru a calma emotiile foarte puternice, pentru a rezolva probleme mentale si pentru a remedia diversele dezechilbre ale corpului.Ele mai pot fi tinute in timpul nasterii pentru a da putere femeii ce urmeaza sa nasca, pot fi folosite in ritualuri si ceremonii sau pot fi pastrate in preajma plantelor, animalelor sau a copiilor care au nevoie de echilibru si sanatate.

Cristalele sunt prezente pentru oricine s hotaraste sa lucreze cu ele.Ele pot deveni usor invatatori si prieteni , pentru ca ele ne reveleaza cunoasterea si secretele lor ne trimit lumina si stralucirea vindecandu-ne.Toate acestea se obtin ascultand vocea tacuta ce se adreseaza direct cunoasterii noastre.Cristalele reprezinta lumina si daca armonizarea noastra cu ele este corecta, ele ne pot invata cum sa avem acces la propi noastra lumina si cum s-o olosim in mod benefic.

Incercati sa cunoasteti fieare cristal, fiecare piatra tamaduitoare si sa invatati secretele lor unice.Ele pot fi diferite pentru dumneavoastra in comparatie cu alte persoane, intrucat cristalele se armonizeaza cu fiecare si ii servesc in moduri diferite.

Ne aflam aici pentru a ne ajuta unii pe altii, pentru ca astfel fiecare sa poata evolua si lucra intr-o perfecta armonie pentru a crea o lume mai buna.Vom merge mai departe in articolele viitoare catre alegerea unui cristal , metode de purificare, incarcare si proprietatile fiecarui cristal in parte.

Cristalele reprezinta mult mai mult decat niste ornamente frumoase. Ele sunt puternici conductori de energie si culorile, formele si incluziile lor frumoase influenteaza fiecare felul in care isi manifesta energia specifica. Inca din timpurile Lemuriei si Atlantidei, cristalele au fost folosite in procesul de vindecare. Cristalele amplifica energia printr-un proces numit piezoelectricitate si in zilele noastre spitalele folosesc cristalele si senzorii piezoelectrici in diagnosticarea si tratarea bolilor. Mai gasim cristale in ceasuri, radio si alte aparate electronice. Si sa nu uitam ca alimentele pe care le mancam si implicit corpul nostru au un continut inalt de minerale, ceea ce face din cristale un partener de viata. Daca acceptam ideea ca Dumnezeu este omniprezent, atunci Creatorul nostru se afla si in cristale.

Terapia cu ajutorul cristalelor este un mod subtil si intuitiv de a obtine efecte vindecatoare variate. Cand vom lucra cu cristalele vom invoca energia si indrumarea ingerilor. Dupa ce vom purifica cristalul tinandu-l patru ore in lumina soarelui sau a lunii, vom invoca energia Divina intai in corpul nostru, apoi o vom transfera cristalului si, folosindu-l ca pe un tranzistor, vom trimite energia vindecatoare asupra noastra, a altei persoane sau asupra plantelor si animalelor. Prin procesul deja demonstrat de fizica, numit rezonanta, fiecare piatra atrage si propaga o anumita calitate a energiei Divine, in functie de culoarea, forma si inclusiunea sa (prezenta altor elemente constitutive de alta natura decat cea a cristalului). Prin acelasi proces, energia specifica fiecarui cristal rezoneaza cu energia specifica unui inger, cristalul functionand ca un adjuvant si amplificator in procesul de comuniune si comunicare cu lumea fiintelor angelice. Acest lucru se poate realiza practic in felul urmator:

Dupa ce a fost purificat, vom tine cristalul in mana stanga sau in mana cu care de obicei scriem si vom cere ajutorul si sfatul ingerilor:

"Lumina si iubire Divina a Creatiei si voi ingeri vindecatori, va invoc acum. Va rog sa ma ajutati, sa ma indrumati si sa ma protejati in (vom mentiona ceea ce dorim sa obtinem sau sa realizam cu ajutorul cristalului). Va rog sa trimiteti prin mine intelepciunea, iubirea si lumina voastra in acest cristal si fie ca ele sa fie amplificate pentru a obtine vindecarea sau sa fie folosite in scopurile cele mai nobile. Va multumesc!"

Vom putea folosi cristalele si pentru a comunica cu Arhanghelii cu care simtim o anumita afinitate, cristalele ajutandu-ne astfel sa fim mai deschisi si receptivi la energia plina de iubire a acestor fiinte de lumina si sa receptam mult mai usor mesajele pe care acestia vor sa ni le transmita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)