joi, 8 octombrie 2009

Cum sa fii mare bastan, 5 pasi simpli.

In primul rand trebuie sa clarificam o data pentru totdeauna aceasta notiune de bastan: un fel de sef, dar asa, mai totalitar si foarte egocentrist. Bun, acuma ca am stabilit, pasii pentru a deveni unul.
1. Trebuie sa iti faci subalternii sa stie cine-i seful. De fiecare data cand indraznesc sa te sfiedeze (indiferent ce inseamna asta: dureaza prea mult pana raspund la telefon, amana pana si cu 1 minut un ordin direct de-al tau s.a.) ii lovesti cu biciul. Nimic nu se compara cu suferinta corporala. Ai grija totusi sa nu dai de vreun maestru yoga sau de vreun calugar tibetan, ca pe ala poti sa-l sfasii bucata cu bucata ca nu simte nimic...
2. "Plateste-i atat cat sa supravietuiasca, nu cat sa se descurce singuri!" Asta e o regula foarte importanta. Trebuie sa-i faci sa te iubeasca ca si sef si sa te urasca pentru aceasi functie, toate in acelasi timp. Nu-i asa ca e frumoasa viata? Cum faci asta: aplici regula din fraza de mai sus. Ii platesti pe toti cu salarul minim pe economie (ca doar politicienii nostri iluminati l-au stabiliat astfel incat sa poata toti trai din el) si nu mai mult! O sa creezi in ei siguranta unui venit, dar in acelasi timp te asiguri ca nu pot salva niciun ban pe viitor si sa isi permita sa te sfideze pentru ca nu il intereseaza daca-l concediezi (sau daca-l torturezi cu biciul supunerii, el fiind maestru yoga...)
3. Hainele. In primul rand, trebuie sa ai o curea din aia de firma, gen Dolce, Gabanna sau mai stiu eu ce. Trebuie sa fie in permanenta la vedere, sa stie toti ce mare boss esti: motiv pentru care e important ca emblema sa fie cat mai mare! Sa se vada si de la 10 metri, de ce nu? Daca porti o bluza/tricou/camasa mai lunga decat salele, iar astfel blocheaza imaginea vizuala a curelei, stai la braul gol, doar esti ditamai patronul! Nimeni nu se ia de tine. Sau faci tu ceva sa se vada, foloseste-ti si tu imaginatia! Sa se vada cureaua aia, asta e ideea de baza. Niste blugi prespalati cu fermoare inutile, asa, de decor, sunt perfecti! Camasile sunt la moda, nu pleca din casa fara una la subbrat macar.
4. Accesoriile sunt iarasi un criteriu important. Ai nevoie de un lant de aur de 24 de karate si vezi ca fie gros cat doua degete d'ale tale! Poti purta si niste inele masive pe degete (cu cat mai multe, cu atat mai bine. cand ii tragi unuia un pumn ii lasi niste urme...haha nenica!). Poti purta si un pandativ frumos din argint. Preferabil in forma de dolar.
5. Masinile si femeile. Orice mare boss are cel putin 3 masini si cate 10 femeie pe automobil. Cum sa te lasi tu mai prejos, frate? Du-te repede si cumpara-ti un RolceRoy, un BMW si un Mercedes. Pe urma mergi la agatat. Nu te opresti pana nu faci rost de numarul de telefon a 30 de femei frumoase, ca altfel, nu se poate dom'le! Trebuie sa ti se vada cureau, nu uita. Asa le cuceresti pe doamnele cu stil.


Sper ca v-a placut ghidul meu. Hai ca merg si eu la scoala, ne mai auzim noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)