vineri, 9 octombrie 2009

CV cu inspiratie!

Am gasit acest CV pe internet in mai multe locuri, asa ca m-am gandit sa vi-l arat si voua:

Mă numesc Ion Ion si am 34 ani. Trebuia să am 39, dar nevastă-mea mi-a mâncat 5 ani din viaţă.
Intelectual de rasă, am liceul început şi facultatea terminată şi un fizic deosebit de atrăgător.
Obiecte ca : farfurii, linguri, cărţi efectiv se lipesc de mine. Este adevărat, asta şi pentru că mă spăl destul de rar. Nu-mi este frică de muncă: dorm lângă ea şi sunt o persoană foarte comunicativă, când vorbesc de la telefonul firmei.

Am o experienţă semnificativă în vânzări. De mic copil obişnuiam să vând lucrurile din casa părinţilor. Sunt o fire foarte dinamica, dar după orele de program; până acum nu am avut antecedente penale şi sper că până mă voi angajă la firma d-vs nici să nu am.
Autodidact în marketing, sunt un fin observator al oricărei investiţii, eliminând din start orice fel de cheltuieli colaterale sau fără rezultate.

Spre exemplu, eu am mai trimis o scrisoare de intenţie + CV şi firmei XYZ din Constanţa.
Dacă răspunsul dvs este pozitiv şi mă angajaţi, înseamnă că automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la Constantă i-am pierdut şi asta se întâmplă acum doi ani, când leul era mai puternic. Nu mai vorbesc de faptul că iată, eu am terminat scrisoarea, iar dvs. nu m-aţi chemat pentru interviu. Mie aceste lucruri îmi dau de gândit şi nu pot să nu sesizez anumite tertipuri la care dvs. apelaţi; vă folosiţi de massmedia ( daţi anunţuri prin ziare ), este clar un atac la adresa mea.

In primul rând nici nu mă cunoaşteţi şi în al doilea rând nici nu sunt obligat să mă angajez la firma dvs. În speranţa că v-am făcut să zâmbiţi puţin ( lucru care în procesul de vânzare reprezintă un atuu important), dacă vreţi să vă las fără clienţi, n-aveţi decât să mă angajaţi!
Mă puteţi sună la…..0744……


PS. M-ar interesa dacă se poate să îmi daţi concediul de odihnă la început.
PSS. Asta e pe bune? :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)