joi, 1 octombrie 2009

Despre televiziunea digitala

TELEVIZIUNE DIGITALA, ANTICHRIST SI VENIREA INVAZIEI OZN.


Pe 12 iunie, 2009, toate televiziunile din
America si de pe planeta vor folosi
SMNAL DIGITAL, iar asta vine chiar la timp
pentru sosirea lui Antichrist si
Ministeriatul sau Global al televiziunii (data originala era 17 FEB 2009)

Cum v-am dovedit pe 6.6.06, Antichrist nu va veni precum un politician din vest, ci ca o figura spirituala, ca „invatatorul lumii” si Salvatorul tuturor religiilor, credintei si principiilor. El va revendica sa fie numit dupa multe nume si titluri, „Christ” pentru Crestini, Iman Mahdi pentru Musulmani, Maitreya pentru Budisti, Mesia pentru Iudei si Krishna pentru Hindusi.
Antichrist se va folosi de numele sau de Buddha, MAITREYA ca nume personal, iar numele MAITREYA insumeaza 666 in Alfabetul Alpha-Numeric Ebraic.
Exista 7 cai diferite prin care numele antic Sanscrit, MAITREYA, se poate traduce in ebraica, iar toate cele 7 insumeaza sase sute saizeci si sase =666= Omul se joaca de-a Dumnezeu = Monstruozitatea absoluta.
Cand Antichrist (Maitreya) va aparea pe scena lumii, va vorbi lumii prin intermediul Televizorului existent pe pamant. In timp ce isi incepe „ministeriatul” global, mese mari de oameni se vor inghesui in toate colturile lumii sa-l vada si sa-l auda vorbind LIVE, totusi o vasta majoritate il va asculta in propriile lor case, la TV-ul lor, TOATE CONECTATE LA UN SINGUR SEMNAL DIGITAL.

Prin Semnal Digital, miracolele, semnele si minunile pe care lumea il vede pe Antichrist facand, ar putea fi falsificate, create intr-un studio FX de la Hollywood si jucat ca fiind “live” (un truc de magician folosit de Chris Angel in ultima sa scena de evadare). In timp ce Antichrist vorbeste, poate fi inconjurat de o lumina orbitoare, care se schimba in culorile curcubeului, iar OZN-uri, Ingeri etc. pot fi vazut zburand deasupra sa. ESTE UN MIRACOL SAU UN EFECT SPECIAL DIGITAL?
Dupa cum am zis, nu conteaza in ce oras sau continent Antichrist se deplaseaza, 99% din Umanitate il va VEDEA & AUZI la TELEVIZOR, fie in casele lor, la birou sau pe un ecran TV gigant, asa ca cum vei sti daca este LIVE sau creat pe cale DIGITALA?


In timp ce Antichrist vorbeste pe Engleza, vocea sa poate fi mixata digital in toate limbile din jurul lumii si “glorificat” ca fiind un miracol, ca a Doua Sarbatoare a Rusaliilor.
Subliminal, mesaje aproape hipnotice pot fi adauate pentru a-i face pe telespectatori mai “vulnerabili” la mesajul sau.
UNITATE=PACE
A IMPARTI=SIGURANTA
DUMNEZEU=MALEFIC
SATANA=BUN
BIBLIE=FALS


IAR IN TIMP CE TOATE SEMNELELE ANALOAGE DE PE PLANETA SE VOR INCHIDE, SINGURUL SEMNAL AL LUMII VA FI CEL DIGITAL.
Este din cauza Deziluziei Digitale, ca DUMNEZEU ISI VA TRIMITE INGERII PE PAMANT, SA PREDICE EVANGHELIA FINALA SI SA AVERTIZEZE OAMENII SA-L LEPEDE PE ANTICHRIST (MAITREYA) SI SA NU ACCEPTE SEMNUL BESTIEI (DST=DIGITAL SCANNABLE TATOO-->TATUAJ SCANABIL DIGITAL)

ALINIERE GALACTIVA & TV DIGITAL
Pe DEC 21 2012 D.Hr., Anul Antic Mayas pentru “Ziua Distrugerii”, va aparea o Aliniere Galactica, cand soarele si pamantul sunt in aliniere perfecta cu central Caii Lactee (care este o gaura neagra puternica). Multi oameni de stiinta adopta teoria conform careia soarele va fi lovit de o explozie puternica de energie gravitational care va cauza ca Pamantul sa fie lovit de o EXPLOZIE SOLARA MAXIMA.Asta ar tulbura si distruge toti satelitii de comunicare si SEMNALUL DIGITAL va cadea.
DACA HIPNOZA DE MASA SI MESAJELE SUBLIMINALE SUNT FOLOSITE DE ANTICHRIST SA NEGAJEASCA POPULATIA prin TELEVIZIUNEA DIGITALA=SEMNALUL NU VA MAI FUNCTIONA pe DEC 21 2012 D.C., iar VRAJA VA FI RUPTA.

Si IMPACTUL UNEI COMETA in Apoc:8:7-8 ar putea distruge Satelitii de Comunicare si sa opreasca Semnalul Digital al Bestiei. (acest “impact” ar putea avea loc inainte de DEC 21 2012 D.Hr., depinzand de CAND Antichrist va fi aici pe fiecare canal de televiziune de pe pamant).
Scena este facuta, iar semnalul digital este gata pentru Venirea lui Antichrist si Ministratul sau Global al Televiziunii. Ce este cel mai important de stiut este ca Antichrist nu poate sa se declare pe scena lumii si sa apare la fiecare post de televiziune, pana cand cel mai important moment din istorie nu se intampla,
PRIMA DIN CELE DOUA INALTARII, CAND UN MILION DE OAMENI DISPAR IN AER=CAND ISUS ISI INALTA ADEPTII CEI ADEVARATI SI CREDINCIOSI IN RAI.
THE FIRST OF TWO RAPTURES, WHEN ONE MILLION PEOPLE VANISH INTO THIN AIR= WHEN JESUS RAPTURES HIS TRUE AND FAITHFUL FOLLOWERS INTO HEAVEN (vezi KJV: Luca:21:34-36 = Matei:24:40-44 = Apoc:3:10).
Cand un million de oameni dispar, lumea va intra intr-o panica de masa si plangeri ale “inaltarii” vor concura cu tipetele unei invazii OZN. In timp ce toti ochii se uita cu teama spre cer, este posibil ca Antichrist sa vina pe pamant intr-o NAVA SPATIALA= Deziluzia Absoluta. (o teorie pe care o zic idn 1997 si care este sprijinita de Codul Bibliei).
Lumea se va uita (prin TV Digital) la o “nava-mama” gigant care va plana deasupra lui Antichrist, impreuna cu 1000 de lumini OZN stralucind pe cer, iar tot evenimentul ar putea fi CREAT DIGITAL=FALS. (Imagini Holografice, proiectate de un satelit din spatiu ar putea si ele crea o Masa de OZN-uri pe cer).
Ne aflam in mijlocul Numaratorii Inverse Finale, iar cand ISRAEL va ataca Iran (ca sa OPREASCA amenintarea nucleara), asta va crea (in lant), o serie de evenimente, un razboi urias, prabusire economica si sociala, iar in sanul acestui Haos Global, Prima Inaltare va avea loc, iar apoi, Antichrist, Mesia de la Televizor, va aparea pe fiecare TELEVIZIUNE DIGITALA de pe PLANETA = PE UN SINGUR SEMNAL DIGITAL = 666.

Unde te vei afla cand MAITREYA (Antichrist) va aparea la televiziunea mondiala? Inaltat in ceruri ca si un adept adevarat al lui ISUS, cel ai carui pasi au fost “considerate vrednici”, sau aici jos pe pamant, uitandu-te la un MONTAJ TV si intrebandu-te daca este adevarat sau digital? (in timp ce Antichrist explica Prima Inaltare ca o “Rapire a Extraterestrilor”).
“VEGHEATI SI FITI PREGATITI”

Dumnezeu sa va binecuvanteze
Pastorul Harry/Biserica din Philadelphia-Internet

Avertisment: daca Antichrist vine pe pamant intr-o nava spatial micuta, asta nu doveste ca a venit din alta galaxie. Aceasta nava “extraterestra” putea fi construita chiar aici, in ZONA 51, SUA.

UITATI-VA SUS PE CER…ESTE O PASARE… ESTE UN AVION… NU, ESTE ANTICHRIST VENIND SPRE PAMANT IN NAVA SA SPATIALA ARGINTIE IMPREUNA CU AI SAI “MAESTRI AI INTELEPCIUNII”…(CARE VOR PRETINDE CA ADUC PACE & ILUMINARE)... IAR IN TIMP CE TU TE HOLBEZI LA ACEST EVENIMENT LA TELEVIZORUL TAU DIGITAL… INTREBAREA CARE TREBUIE SA TI-O PUI ESTE DACA TOATE ASTEA SUNT ADEVARATE SAU CREATE DIGITAL???

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)