marți, 20 octombrie 2009

Farmece si legaminte - intre mit si realitate

Am observat ca, in ziua de azi, foarte multi oameni isi fac griji ca ar putea fi afectati de forte malefice. Ce reprezinta de fapt farcemele si legamintele (respectiv energii negative, facaturi, blesteme, vraji, magii etc. cum le mai zic oamenii)? Atunci cand cineva care are ceva habar despre forte intunecate iti face niste vraji pentru a avea ghinion in anumite probleme in viata. De exemplu: sa nu te casatoresti (sau din contra, sa te casatoresti cu cineva cu care nu vrei), sa nu ai bani, sa nu ai sanatate, sa nu-ti mearga nimic bine, sa faci accident, sa-ti moara persoane apropiate etc.
Toate acestea se fac cu ajutorul magiei. In general se foloseste termenul de magie neagra pentru acele vraji care aduc ghinion si magie alba pentru cele care aduc noroc/dezlegari etc. Trebuie totusi sa intelegem ca magia nu este de stanga si de dreapta, ca si politica. Magia isi are sursa intr-un plan astral/unitar, superior celui pamantean/dualist. Altfel zis, nu exista magie buna si magie rea, exista doar magie. Modul in care este folosita o imparte in acest doua mari categorii. Din punctul de vedere al celui care lucreaza cu Diavolul pentru vraji de ghinion, el foloseste magie "buna" si invers. Totul este relativ, nu trebuie sa uitam asta.
Exista ele cu adevarat? Chiar se poate face asa ceva sau este totul doar in capul bunicii? Ca sa crezi trebuie bineinteles sa crezi in Lumea de Apoi, Dumnezeu, Diavol si altele de gen. Un ateist nu ve putea crede, in timp ce cei foarte credinciosi nu au nicio problema. Dar asta ramane la latitudinea fiecaruia...
Desigur, nu asta vreti sa auziti, ci cum putem scapa de ele. Asta depinde de la caz la caz. De ce? Pentru ca depinde de cat de puternica e vraja, de cat de puternica e persoana care a facut-o, de cat de puternic e dracul care a ajutat-o etc. Exista o singura metoda de "autovindecare": care credeti? autodepasirea...asta inseamna sa nu-ti pese. Daca nu iti pasa cu adevarat, atunci nu te poate influenta, deci dispare problema.
Totusi, in mod normal se fac rugaciuni la biserica, dar daca problema este cu adevarat grava, slujbele vor fi oficiate de oameni tot mai puternici spiritual (ex: Episcop).
Daca cu biserica nu merge, apelam la cealalta "extrema" magica: vrajitoarele albe. Aici nu ma refer la Mama Omida...Singurul exemplu pe care vi-l pot da e Vrajitoarea Rozalia, o doamna recent intoarsa din Tara Sfanta, de la initieri. Daca nu scapati nicicum de probleme, apelati la ea prin intermediul acestui articol (lasati un comment) sau trimiteti un mail la rozalia2583@yahoo.com .
Daca nici asa nu simtiti nicio eliberare spirituala, apelati la domnul Dumitru Ioan Branc. Este deosebit de puternic si lucreaza la preturi chiar rezonabile. Il recomand cu caldura pentru toti cei care simt ca au incercat totul si nu mai stiu la cine sa apeleze!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)