marți, 27 octombrie 2009

Filozofia gainii 2

Johann Wolfgang von Goethe: Eternul principiu al gainii a obligat-o.

Ernest Hemingway: Pentru a muri. In ploaie.

Werner Heisenberg: Nu suntem siguri pe care parte a drumului se afla gaina, dar se misca foarte rapid.

David Hume: Din cauza traditiei si a obisnuintei.

Saddam Hussein: Aceasta a fost un act de rebeliune neautorizat si am fost indreptatiti sa aruncam 50 de tone de gaz ilariant pe ea.

Jack Nicholson: 'Pentru ca a vrut-o (cenzurat) s-o faca. Acesta este (cenzurat) de motiv.

Pyrrho cel Sceptic: Care drum?

Ronald Reagan: Poi,...................

John Sununu: Fortele Aeriene nu i-au aprobat trasportul, asa ca e de la sine inteles ca gaina a profitat de ocazie.

Sfinx-ul: Spune-mi tu mie.

Henry David Thoreau: Ca sa traiasca din plin ... si ca sa suga toata monotonia din viata.

Mark Twain: Stirile cu privire la trecerea strazii au fost enorm exagerate.

Mishima: Pentru frumusetea de a o face. Extensia pulpelor gainii a trimis impulsuri de disperare intunecata nu numai in sufletele care se uita in liniste la gaini, dar si la cele care se uita la cocosi, care a simtit o dorinta sexuala subita pentru camaradul de sex opus. Gaina era la fel de frumoasa ca si bruma de pe jad de la miezul noptii, in care se oglindeste luna, a carei lumina este filtrata de nori. Unul dintre cocosii adanc afectati s-ar putea sa nu mai suporte intensitatea momentului si sa o decapiteze pe frumoasa, curajoasa gaina-erou, a carei sange visiniu a fost baut cu placere de drum, dupa care a murit.

Johnny Cochran: Gaina nu a traversat strada. Niste uratori de gaini, genocizici, mincinosi de functionari publici au mutat drumul chiar sub picioarele gainii, in timp ce aceasta isi exersa miscarea de golf si se gandea la familia ei.


Camus: Mama gainii tocmai murise. Totusi, asta nu a intristat-o de tot, asa cum un numar mare de martori pot marturisi. De fapt, a traversat chiar din cauza ca soarele i-a intrat in ochi.

John Sununu (din nou): Ma impotrivesc ideii conform careia gaina nu a traversat strada niciodata. Asta este o poveste inventata de Administratia Clinton pentru a distrage atentia de la politica lor de agricultura esuata. Unde sunt dovezile ca gaina a trecut strada? Unde Michael?

Michael Kinsley: Oh, John, hai acuma! Toata lumea stie ca gaina a trecut strada. De ce dovada ai nevoie? Este evident ca gaina a trecut strada. Intregul tau argument este doar un fum si o tactica de oglinda pentru a ne distrage de la faptul ca majoritatea gainilor au reintrodus Partidul Democrat. Ar trebui sa-ti fie rusine de tine, John.

Siskel: Nu stiu de ce a trecut strada, dar imi place ca a facut-o. Degetele mari sus!

Ebert: Nu sunt de acord. Toata chestia a lasat audienta sa se intrebe; trecerea strazii de catre gaina nu a fost niciodata explicata clar, iar gainile nu au reactionat prea bine. Nici nu putea vorbi engleza! Degetele mari jos.

Michael Kinsley: Dar amandoi suntem de acord ca a trecut drumul, nu? Vezi John, am dreptate ca de obicei.

Drepturi de autor: David Saum

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)