luni, 26 octombrie 2009

Filozofia gainii

DE CE A TRECUT GAINA STRADA?


Platon: Pentru mai marele bine.

Aristotel: Pentru a-si indeplini natura pe cealalta parte.

Karl Marx: A fost inevitabil din punct de vedere istoric.

Machiavelli: Pentru ca semenii sai sa o priveasca cu admiratie, ca o gaina
care a avut indrazneala si curajul sa treaca mandra strada, dar si cu teama,pentru cea din sanul lor care are puterea sa se intreaca cu un asemenea model de perfectiune al virtutii aviare? In chipul asta, este pentru a mentine dominatia gainii regale.

Hipocrate: Din cauza unui exces de o chestie usoara, roz stralucitoare, in pancreasul ei.

Jacques Derrida: Pot fi descoperite in acest act al gainii care traverseaza strada un numar foarte mare de discurusri controversate si fiecare interpretare este egal valida, in masura in care scopul autoritar nu poate fi sigur, pentru ca structural este MOARTEA!

Thomas de Torquemada: Da-mi 10 minute cu gaina si o sa aflu.

Timothy Leary: Pentru ca asta este singurul tip de calatorie pe care asezarea o lasa sa faca.

Douglas Adams: Patruzeci si doi.

Nietzsche: Pentru ca daca te uiti prea mult la drum in timp ce-l traversezi si drumul se va uita la tine.

Oliver North: Securitatea Nationala era miza.

B.F. Skinner: Pentru ca influentele externe care i-au afectat simturile inca de la nastere au cauzat o asemenea dezvoltare, incat sa tinda sa traverseze strada, chiar daca se crede ca aceasta actiune a tinut de propria vointa.

Carl Jung: Confluenta evenimentelor culturale a necesitat ca gainile individuale sa treaca strada in aceasta junctura istorica si din aceasta cauza sincronizarea a facut aceste intamplari posibile.

Jean-Paul Sartre: Pentru a actiona cu credinta in Dumnezeu si pentru a fi sincera cu ea insasi, gaina a considerat necesar sa treaca strada.

Ludwig Wittgenstein: Posibilitatea de "a trece" a fost codata in obiectele "gaina" si "drum", fapt care a cauzat aceste circumstante sa aiba loc, fapt care a cauzat actualizarea acestei intamplari posibile.

Albert Einstein: Daca gaina a traversat strada sau strada a traversat gaina depinde de punctul de referinta.

Aristotle: A adeveri este potential.

Buddha: Daca pui aceasta intrebare iti negi natura-gaina.

Howard Cosell: Se poate sa fi fost unul dintre cele mai impresionante evenimente care au imbogatit canalele istoriei. O pasare bipeda, istorica si unica care a avut curajul sa incerce o asemenea realizare herculiana, care se atribuia inainte de asta pedestrienilor homo sapiens, este cu adevarat o intamplare remarcabila.

Salvador Dali: Pestele.

Darwin: Era urmatorul pas logic dupa datul jos din copaci.

Emily Dickinson: Pentru ca nu se putea opri pentru moarte.

Epicurus: Pentru distractie.

Ralph Waldo Emerson: Nu a trecut strada; a trecut prin ea.

Atat pentru azi, mai multe maine.

2 comentarii:

  1. Am mai vazut asta pe undeva oricum o cautam mai demult ca este tare amuzanta. Mersi ca mi-ai reamintit-o :)) si varianta avocatului: Nu exista probe din care sa se deduca tentativa constienta a clientei mele de a traversa strada printr-o zona interzisa. Onorata instanta cer expertiza phsihologica a celui care a impus intrebarea. Nu mai am altceva de adaugat!:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foloseam StumbleUpon si treceam din site in site. La un moment dat, am gasit-o si pe asta. Am stat vreo ora sa le traduc pe toate si am impartit-o in 2 articole: unul azi si unul maine. Bine de stiut ca mai sunt in limba romana si altundeva :))

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)