miercuri, 7 octombrie 2009

Haos va zic, haos!

Aceasta este al doilea articol din aceasta categorie. Puteti sa observati ca le postez pe toate seara, astfel pot sa folosesc toate stirile aparute in aceasta zi.
Deci, o iau cu inceputul: Monstri exista! Unul locuieste in Australia si a tras cu doua sageti intr-un cal, apoi l-a filmat cum moare. Bineinteles, totul s-a petrecut de Ziua Cailor. Asta inseamna ca persoana in cauza este cu adevarat bolnava psihic. Ma consolez cu faptul ca nu s-a intamplat in Romania, iar astfel acel "individ" va plati pentru ce a facut.
Totusi, cum se poate sa se intample ceva oribil in strainatate, iar in tara noastra scumpa, dulcea pasarea maiastra, sa nu? Si-a lasat fetita sa moara intr-o punga. Asta se numeste "dragoste de mama". Cum dom'le sa fii atat de idiot? Sa nu ai atata mila de acel copilas, de acel mic ingeras si sa-l omori asa de crud? Mai multe detalii aici.
Lokal kombat, imi place! Cati dintre noi nu s-au jucat acest joc aproape clasic? Cred ca toti am facut-o...dar, cati am facut-o live? Prea putini, uitati totusi niste exemplare umane care au simulat acele lupte legendare. Se pare ca nu erau la prima rafuiala de acest gen...nu-i asa ca ne uimeste prostia unora?
Acum politica (nu se poate altfel, e principalul subiect de discutie in perioada asta, nu?). Ideile lui Boc intra in vigoare. Bac-ul incepe in februarie si nu vom mai sta 3 ore la examene, ci mai putin (inca nu e clar cat). Va las sa va bateti capul si sa cititi parerile altora aici.
Haosul zilei il gasiti aici. Basescu vrea referendum, cabinetul Boc se poate sa fie demis saptamana viitoare, desi acuzatiile sunt dezmintite si lista continua! Distractie placuta, eu emigrez in Congo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)