vineri, 23 octombrie 2009

La aspirat

Ca sa pastrez caracterul de blog al acestui (sub)domeniu, o sa povestesc acuma ce mi s-a intamplat astazi, dupa ce am ajuns acasa (de la scoala, bineinteles).
La fel ca si orice cetatean al acestei mandre natii, am fost rugat sa aspir in intervalul orar 15:00-19:00. Ca sa ma pot apuca de articolele de pe blog, am inceput lucrul cat mai repede cu putinta. Ce a iesti? Un dezastru total.
Imediat ce am scos aspiratorul si l-am pornit, am observat ca acel indicator care imi arata cat praf mai incape inauntru este tot rosu. Asadar, a trebuit sa golesc sacul de praf si mizerii. Am mai facut asta doar o data la viata mea, iar atunci direct in tomberon. S-a plans ca l-am prafuit de tot si mi-a indicat un loc unde sa o fac data viitoare. Desigur, eu am uitat acel loc (desi acuma parca-mi amintesc ca a zis sa o fac in iarba...).
Am luat sacul si am inceput sa-l golesc in vasul de toaleta. Imediat a aparut un nor de praf, care s-a imprastiat in toata baia. Prin urmare, am tras repede apa si am deschis geamul. Am lasat saculetul pe jos, m-am spalat pe maini si am continuat "aruncatul". Dupa mai multe tentative, am reusit sa murdaresc tot WC-ul cu praf. Nu, nu doar pe interior...
Dupa ce am tras apa, am scos furtunul atasat la robinet si am conectat dusul. Am inceput sa curat praful. Am uitat ca nu am scurgere in baie, asa ca am provocat o adevarata inundatie cu apa murdara. Mi-am dat jos papucii si i-am luat pe ai lui taica-meu (ca erau uzi si murdari, ca sa nu imprasti mizeria prin casa). Am luat mopul. Apare o alta problema: stiam ca, atunci cand il cumperi, trebuie tinut cateva ore in apa, sa se inmoaie. Nimeni nu mi-a zis ca se intareste la loc, daca nu-l folosesti timp indelungat.
Am luat toate carpele si am inceput sa curat. Nu am reusit decat sa murdaresc si carpele alea. Intr-un final am luat mopul uscat si am lasat apa sa curga pe el. Dupa vreo 5 minute se inmuiase. Am adunat apa cu el si am lasat gresia sa se usuce. In 2-3 ore am putut deja sa aspir si in baie. Nu puteam sa incep aspiratul cu baia? Astfel nu mai erau fire de par pe jos...
Noroc ca nu erau parintii acasa, corect? :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)