miercuri, 21 octombrie 2009

Ma intorc in timp!

In primul rand o sa vorbesc despre telefoane mobile. Nu o sa va plictisesc cu istorie si preferinte personale, pentru asta cititi aici. Astazi ne uitam la un Apple iPhone 3G din 2008 si vedem o lista de optiuni cu ceea ce are si ceea ce n-are. Totusi, cat de mare e diferenta dintre ceea ce aveam noi la un telefon in 2008 si ceea ce aveau oamenii acum 40.000 de ani? Cam mica si uitati de ce:

Din asta putem observa ca singura diferenta o face un touchscreen. Cam mica evolutia in 40 de milenii, nu?
Din acest motiv am publicat un anunt intr-un ziar american. In traducere: "CAUT: Cineva sa mearga inapoi in timp cu mine. Asta nu este o gluma. Oficiul Postal 322, Oakview, Cod postal 93022. O sa fii platit la intoarcere. Trebuie sa-ti aduci propriile arme. Siguranta nu e garantata (esti pe proprie raspundere: daca cineva te omoara, eu nu-s de vina). Am mai facut asta doar o data inainte."
Uitati varianta originala din ziar:

Mai am de facut o singura precizare: persoana trebuie sa fie foarte tupeista. Asta pentru ca eu o sa ma intorc cu ea in timp pentru a introduce tehnologia moderna in urma cu 40.000 de ani. In acest fel o sa avansam tehnologic cu 40 de milenii, logic, nu?
Pentru a nu uita tehnologia pe care vreau sa o implementez, o sa adaug acest anunt pe masina timpului. Cu toate aceste cunostinte tehnologice, o sa fiu in stare sa creez o masina. Asta e motivul pentru care voluntarul trebuie sa fie tupeist: ca sa nu se intample ca si in poza de mai jos.
.
Un anunt din asta ar fi binevenit sa-l aiba la el, pentru ca oamenii de atunci nu erau prea destepti si nu vreau sa se zgarie de colturi sau sa cada in prapastii cu noile lor masini super avansate tehnologic.
Ca sa va faceti o idee cam cum va arata prezentul nostru dupa acesta calatorie in timp, va prezint aceasta schita. Nu-i asa ca va fi un progres fantastic? O sa fie mai usor sa ne gasim partenerii de viata...

PS: de preferat ar fi ca voluntarul sa fie femela. In acest fel, in cazul in care viata nu exista acum 40.000 de ani, o sa ne putem reproduce pentru e perpetua specia umana.
PPS: de preferat ar mai fi sa vorbeasca toate limbile africane+indoeuropeana.

Multumesc! Postati-va CV-ul mai jos si o sa selectez eu cel mai bun voluntar(a).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)