miercuri, 14 octombrie 2009

Problema cu premierul

Dupa cum toti stim deja, Klaus Johannes a fost propus de majoritatea politica pentru a deveni premierul interimar al Romaniei. Bineinteles, cei de la Antena 3 i-au pocit numele toata ziua...cred ca a fost o schimbare de tura, deoarece de dimineata era scris corect. Ma mir ca nu au scris si Kalus cu "C". Oricum, nu asta e important. Ne intrebam cu totii care e treaba cu acest tip? Ce a facut sa merite acest post? Simplu: de 10 ani de zile e primarul Sibiului (avand in vedere ca nu tine de niciun partid politic, asta e o realizare), e presedintele forumului german din Romania si e german: cu alte cuvinte, stie ce e aia organizare (adica exact ce ne lipseste noua). Asadar, eu il aleg pe asta sa ma conduca.
Desigur, Basescu si-a dat si el cu parerea la candidati: Florin Georgescu (prim-viceguvernator BNR) si Lucian Croitoru (consilier guvernator BNR) ar fi unul mai bun ca altul pentru postul asta. Daca nu ma insel, ambii sunt (sau au fost) membri ai PD-L, cu alte cuvinte oamenii sai. Asta nu se lasa de la putere mai...
Ultimele stiri zic asta: Base nu l-a acceptat pe Johannis, deci acum e scandal mare in tara. Nu e de acord cu un guvern temporar (pe 2 luni) si vrea o uniune nationala (adica un guvern format din reprezentanti ale partidelor)-pe motiv ca tehnocratii pot fi manipulati de la spate (zici ca politicienii nostri sunt "mana lui Dumnezeu" pe Pamant). "Hotul striga pe hot!"
In timp ce tara arde, unul a spart geamurile unei case din Arad, ca sa se razbune. Bineinteles, prostia sa l-a facut sa greseasca adresa. Altii se bat si posteaza lupta pe net:
Daca atat ii duce capul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)