vineri, 16 octombrie 2009

Telepatia

Cred ca toti am auzit de telepatie. Ce este ea? Conform DEX '98: Facultate psihologică (contestată de unii) atribuită unor oameni de a percepe fenomene care nu sunt în raza simțurilor, precum și de a transmite gândul la mare distanță, fără intermediul organelor de simț obișnuite; percepere a fenomenelor și a gândurilor de la distanță.
Din asta am inteles pana acuma ca nu este dovedita 100% stiintific ("adevarul este -deocamdata-dincolo de noi"), totusi cam toti credem ca se exista. Este si ceva de ordin psihologic, adica mintal.
Mai simplu: puterea lui Ion de a-i spune lui Vasile ceva, fara sa-si foloseasca glandele vocale si, uneori, de-a citi gandurile lui Vasile.
Ce zice totusi Biblia despre aceasta putere? Dumnezeu o foloseste tot timpul pentru a comunica cu prorocii sai. Pana si Miscarea Raeliana afirma sus si tare ca telepatia exista. Mai zic si ca e nevoie de par lung si barba (antenele) pentru a functiona corect (ca la radio), desi unii oameni sunt destul de evoluati ca sa nu aiba nevoie...Daca privim din punct de vedere Idealist, telepatia este un fel de functie de baza.
Bineinteles ca toti vrem o asemenea putere. Imaginati-va ce usor ne-ar fi la scoala: fiecare invata cate o propozitie si luam toti 10, nu? :))
O sa prezint aici o metoda de transmitere si percepere a informatiei (nu am incercat-o personal si nu garantez pentru ea, dar daca o sa am rezultate, va voi informa---si voi daca reusiti)
Deci:

Tehnica de transmitere a informaţiei.

Executaţi încărcarea bioenergetică completă.
Intraţi în starea de autosugestie cu formula:
"Uşor, fără greutate intru pe aceeaşi undă cu persoana care trebuie să primească informaţia.
Toţi factorii perturbatori externi au dispărut, s-au dizolvat, nu mă deranjează.
Dirijez uşor propria-mi bioenergie şi o îndrept asupra obiectului care mă interesează. îi transmit informaţia şi ea este uşor recepţionată şi descifrată".

Acum priviţi cu atenţie desenul. Privirea se deplasează precum periscopul submarinului. După ce aţi fixat cu claritate desenul, "periscopul" se retrage în interior, în creier.
După aceasta, prin energia emisă, informaţia având întipărită figura respectivă se transmite la obiectul care recepţionează informaţia.
Trebuie să "scăpaţi" repede de figura întipărită (ea trebuie să alunece spre obiectul care o recepţionează), altfel se produce o întrerupere în recepţionarea informaţiei.

Tehnica de recepţionare a informaţiei.

Pregătirea iniţială este aceeaşi cu a operatorului care transmite informaţia.
Dar, formula de autosugestionare este diferită:
"Uşor, fără greutate pot să mă reglez pentru a recepţiona informaţia.
Ea va apare uşor, liber, fără greutate. Factorii perturbatori externi nu mă deranjează".
Informaţia apare, de regulă la persoana cu ochii închişi prin emisfera dreaptă (la stângaci invers).
Figurile transmise pot apare incomplet, pe jumătate, câteodată numai o margine sau un colţ.

S-ar putea ca si hipofiza sa aiba ceva de-a face cu asta, nu exclud. Totusi, voi vorbi intr-un alt articol despre asta :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)