sâmbătă, 17 octombrie 2009

Un nou candidat la presedintie!

Un coleg de clasa a ajuns la concluzia ca doreste sa candideze in acest la alegerile prezidentiale. Conform constitutiei, trebuie sa aiba 35 de ani impliniti si sa stranga 200.000 de semnaturi. Bineinteles, nu indeplineste niciunul dintre criteriile amintite, dar (tineti minte ca diavolul se ascunde in virgule) noi traim in Romania, tara unde legile sunt respectate doar pe jumatate, asa ca nu il intereseaza aceste "detalii minore". Asadar, a inceput campania electorala!
Uitati-l pe acest intelectual de rasa:

Puteti observa anuntul cu "Vasile (foto) e in campanie electorala", semn ca munca a si inceput deja (dupa cum se mai poate vedea si dupa cantitea imensa de munca pe care o depune candidatul pentru rezolvarea problemelor de ordin social, economic si politic din Romania, prin intermediul chimiei, romanei, istoriei, latinei si geografiei). S-au miscat rapid baietii de la marketing. Deja au gasit si un slogan, vizibil chiar langa primul anunt: "Votati Timis Vasi. Un vot pentru mine, un pas inainte pentru dragii mei romani". Vasi, nu Vasile, pentru a se apropia mai mult de inima alegatorilor (din acelasi motiv a fost ales si adjectivul "dragi").
Va rog sa va uitati si la usa cabinetului de munca:

DND chiar in mijloc. Mare om, mare...
Pentru a-si mari sansele de castig, a mers azi la primarie pentru a-si schimba numele in Timisescu. Care e legatura? Majoritatea presedintilor de pana acuma aveau nume care se termina in "escu". Altfel suna deja, nu?
Tin sa mentionez ca e candidat independent, desi are preferinte politice de dreapta (pentru ca cei de stanga au incercat sa-l saboteze).
Intelectual de rasa-dupa cum se vede dupa ochelari-, este cel mai in masura om sa scoata Romania din toate crizele prezente!

Disclaimer: Tot ce am scris mai sus este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Un comentariu:

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)