marți, 17 noiembrie 2009

2012

2012Eliberare:
2012 a fost iniţial programat sa fie lansat pe 10 iulie 2009. Data de lansare a fost schimbat la 12 noiembrie 2009 (13 noiembrie în SUA).

Productie:
Directorul Roland Emmerich , compozitor şi producător Harald Kloser ce-a scris un script de spec. intitulat 2012, care a fost comercializat la studiourile majore în februarie 2008. Aproape toate studiourile sau întâlnit cu Emmerich şi reprezentanţii săi să audă de proiecţie ,directorul de buget şi de planurile de povestede film a fost cumparat in jurul sumei de 200 milioane dolari. Mai târziu , Sony Pictures Entertainment a câştigat drepturile pentru script-ul spec., intenţionaţi să o distribuie în conformitate cu Columbia Pictures. Studiul planificat pentru a face filmul costa mai puţin decat bugetul estimat.

Filmarea a fost iniţial programată să înceapă în Los Angeles, California, în iulie 2008, dar în schimb a început în Vancouver, în august 2008 şi sa încheiat în ianuarie 2009. Datorită posibilei grevă a Screen Actors Guild , realizatori de film au creat un plan de urgenţă pentru salvarea filmului. Uncharted Territory, Digital Domeniu, dublu Negativ, Scanline, Sony Pictures Imageworks şi alţii au fost angajati pentru a crea efecte vizuale pentru anul 2012.Thomas Wander co-scristor cu Harald Kloser.


Actori:
John Cusack ca Curtis Jackson, un sciitor science-fiction care, ocazional, funcţionează ca un conducător de limuzina.

Amanda Peet Kate Curtis, ex-soţia lui Jackson.

Liam James ca Noe Curtis, fiul lui Kate şi Jackson.

Morgan Lily ca Lilly Curtis, fiica lui Kate şi Jackson

Thomas McCarthy ca Gordon, prietenul lui Kate şi un chirurg plastic.

Danny Glover ca Thomas Wilson, al 45 preşedintele a Statele Unite.

Thandie Newton ca Laura Wilson, prima Fiica.

Chiwetel Ejiofor ca Adrian Helmsley, consilier stiintific al Preşedintelui.

Oliver Platt ca Carl Anheuser, preşedintele de Stat Major [4]

Woody Harrelson ca Charlie Frost, un om care proroceşte sfârşitul lumii şi este considerat nebun de alţii.

Ng Chin Han ca Lin Pang, un lucrător din Tibet

Zlatko Buric ca Yuri

Muzica:
Punctajul original pentru film a fost compusa de Harald Kloser si Thomas Wander. Singer Adam Lambert de la American Idol a contribuit cu un cântec pentru film numit "Timpul pentru miracole" şi-a exprimat recunoştinţa pentru oportunitatea într-un interviu cu MTV. In coloane sonore a filmului se afla 24 de piese, care includ, de asemenea piesa "Like Fades o Photography "de filtrare, şi un alt cântec numit" It's Not The World End. ", scris de Kloser şi Wander.

Thriler HD:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)