miercuri, 4 noiembrie 2009

Bioenergoterapia

Bioenergoterapia (sau, mai simplu, terapia cu bioenergie) face parte din campul medicinei alternative. Altfel zis, este o metoda neconventionala de a trata bolile. Principiul ei e simplu: fiecare fiinta vie are un camp energetic. La oameni, el este intretinut de psihic si influentat de gandire, stari sufletesti sau de campul energetic al altei persoane (asta e motivul pentru care ne simtim bine sau prost in jurul unor persoane. Campul asta functioneaza ca un radar personal...). Câmpul energetic, la rândul lui, controlează starea de sănătatea a organismului nostru. Orice boală de care suferim are la origine un dezechilibru energetic. Un bioenergoterapeut poate corecta acest câmp energetic, având efect pozitiv asupra sănătăţii fizice. Această echilibrare energetică aduce cu sine ameliorarea şi chiar vindecarea completă a multor boli. Nu trebuie neaparat sa ai incredere in procedura sau in terapeut, ci in tine insuti. Cum s-a zis mai sus, aura (campul energetic) este influentat de ganduri. Daca tu nu crezi ca te vei vindeca, degeaba iti repara cineva 'energiile', pentru ca ti-l vei strica singur la loc.
Printre cei mai recunoscuti se numara Maria Varlan, Viorel Pop, Tiberiu Molnar si Dumitru Ioan Branc. In toate orasele mari exista mai multi terapeuti care se ocupa cu repararea acestui camp. Nu are rost sa mergi la aceste nume internationale, decat daca suferi de boli cu adevarat grave (Parkinson, cancer, diabet, posedari de demon etc.).
In general, ei mai au diverse puteri, precum telepatie, vederea aurei, citirea gandurilor etc., desi nu e cazul tuturor celor de mai sus. Orice om poate stapani puterea de reglare a campului energetic, prin antrenament. De exemplu, Tiberiu Molnar a invatat din cartea lui Joe Silva, “The Silva Mind Control Method”, primele notiuni de bioenergie, la varsta de 15 ani. A continuat studiul singur, vindecandu-si vecinii si colegii de clasa. La 17 ani a obţinut titlul de Maestru Extrasens, categorie internaţională, iar la 18 ani a absolvit cursul “Silva Mind Control”. Doi ani mai târziu, a experimentat o tehnică proprie de terapie, care s-a dovedit eficientă în tratamentul a numeroase afecţiuni.
Altii se nasc cu aceste puteri (Maria Varlan), altii le dobandesc prin rugaciune (Dumitru Ioan Branc). Desigur, toti au urmat cursuri speciale pentru a le controla. Din cate stiu eu, cea mai eficienta se dovedeste a fi cea tibetana.
In aceasta meserie este absolut esential ca terapeutul sa stie sa se "curete". Nu fizic (asta fiind ceva ce tine de bunul simt al fiecaruia), ci spiritual. De fiecare data cand repara campul energetic al cuiva, al sau se incarca cu energii negative. Acest lucru ii poate crea diverse stari de rau, anxietate, dureri etc. Este o stiinta in sine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)