duminică, 8 noiembrie 2009

Ce ti-e si cu masinile astea de spalat dom'le!

La fel ca si orice cetatean care se respecta, am o masina de spalat in casa. Ce se intampla cand masina ta de spalat se numeste Whirlpool si nu ai chemat un instalator sa ti-o puna? Iti plangi zilele, asta faci!
Vechea masina de spalat a familiei devenise cam...veche, asa ca ne-am cumparat alta, daca tot ne-am si mutat dintr-un oras in altul. Am decis, dupa mai multe vizite la magazinul de electronice, sa ne luam un Whirlpool 6th Sense. Au adus-o exact cand am zis, nimic de reprosat. Problema e urmatoarea: nu ne-au avertizat de chichita ei. Mai exact, am instalat-o singuri. Ce e asa greu? Conectezi niste cabluri si o bagi in priza. Toate bune pana acum.
Pui hainele murdare in ea si selectezi programul, ca doar vrei sa vezi cum functioneaza. Porneste. Trec 5 minute. Vezi ca nu face mult zgomot, o admiri si te intrebi cum se face ca nu ti-ai luat una pana acum si...intra in centrifuga. Se zbate asa de tare in starea asta, incat se misca de la loc. In toate directiile, trepideaza. Nu o poti tine. Cinci persoane tin de o masina de spalat in centrifuga si nu o pot imobiliza. Mai loveste si frigiderul (tot nou si ala). Se deplaseaza un metru, intr-o singura sedinta de centrifuga.
Acum vine partea interesanta: nu o oprim. O mai tinem si asteptam sa termine programul de spalat. Chemam pe cineva sa vada ce facem cu problema asta si Domane ajuta! Nu o sa uit niciodata cum a inceput toti sa urlam in cor o data cand a tinut vreo 5 minute centrifuga...zici ca era sfarsitul lumii. Frate-meu aproape a inceput sa planga.
Doua zile mai tarziu apare si un instalator. Se pare ca masinile Whirlpool au niste gauri acoperite cu niste capace, care trebuie scoase, pentru a functiona normal.
Ce ti-e si cu masinile astea de spalat dom'le! Nu mai merge sa o bagi in priza, trebuie si aranjata mai intai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)