vineri, 6 noiembrie 2009

Dovada ca sunteti inchisi la minte

Am o cunostinta foarte inteligenta, care scrie foarte...interesant la nervi. Mi-a cerut sa i le citesc. Am insistat sa ma lase sa i le public aici, ca opinia ei sa fie citita si de altii (nu de alta, dar ar fi pacat ca un asemenea geniu sa treaca neobservat). Am infiintat aceasta noua categorie si sper sa primesc cat mai multe articole de la cititori (asta va include si pe voi: daca ati scris ceva si nu mai vreti sa ramana anonim, trimiteti-le si o sa vi le public). Cititi si va minunati:
DOVADA CA SUNTETI
INCHISI LA MINTE


"Daca apare subiectul teoriei lui Darwin in discutie , imediat vom observa nefondata furie si indignare a speciei considerata a fi cea mai evoluata. Citez : ‘Adica ce ? Prostu ala ma face maimuta ? ‘
Catre toti cei care cred acest lucru, le transmit ca nu Darwin i-a facut maimute, ci mamele lor, carora ar trebui sa le multumim dealtfel, ca persoanele respective nu arata ca primatele substantial mai inteligente decat unii inculti, denumiti cu termenul de cocalar sau specie umana cu inteligenta inca nedescoperita sau ingropata adanc in subconstient si tinuta secret de neuronii pe cale de disparitie din craniul acestor persoane .
Dar totusi, noua descoperire in materie de existentialism este contopirea, simbioza speciei umane cu cea porcina intr-un specimen simplu transpus in starea de hibrid. Dar integrarea sa in lume nu a avut de suferit din cauza lipsei evidente de inteligenta, specia fiind aceeasi, de cocalar.
Daca sunteti indignati de aceste vorbe, va anunt cu regret ca faceti parte din specia descrisa mai sus, deci va rog sa nu mai cititi deloc : v-ar putea dauna sanatatii, iar blogul nu dispune de un buget suficient de mare pentru a plati un avocat.
Multumim."

Mentionez ca "sunteti" se refera la cocalari.
Din pacate, autorul doreste sa ramana anonim. O zi buna!

2 comentarii:

  1. Hehehehe, ce funny :)))
    Felicitari, e tare articolul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-mi multumi mie, ci colegei mele. Ea l-a scris ;)).

    RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)