luni, 23 noiembrie 2009

Erau si astea pe acolo

V-o amintiti pe mama lui Ghita? Da, doamna aceea foarte ocupata care isi facea cumparaturile mai ales online. O data cu ultima sarcina, tot ceea ce tine de vestimentatia proprie se face pe Tara Fashion (sectiunea "Maternitate" a convins-o...).
Ca sa nu lungesc vorba, va anunt ca doresc sa fac o completare la articolul precedent, care consta in impresiile ei personale cu privire la facilitatile site-ului. In primul rand, atunci cand cumperi haine on-line te cam intrebi cum vine pe tine, oare te curpinde, nu e prea lung, da prea scurt? Si tot felul de astfel de intrebari...garantez eu pentru asta!


De ce se intampla asta? Pentru ca nu le poti proba (doar sunt niste poze pe un monitor...). Tara Fashion vine sa ne ajute in aceasta problema. Cum, va intrebati? Cu o cabina de proba virtuala, aflata la versiunea a 3-a (daca nu ma insel, conform link-ului). Iti tragi hainele si iti formezi o tinuta...vezi aproximativ cam cum ti-ar sta, iar grijile si stresul scad cu aprox. 65%-nu s-a efectuat niciun studiu pentru a dovedi asta, dar e mai putin important. S-a dovedit ca daca cineva zice ca Y scade cu X si e sigur de asta in procent de 100%, lumea il va crede. Deci eu zic ca stresul scade cu cat am zis mai sus...va simtiti deja mai bine, nu?
Tuturor ni s-a intamplat sa ne dorim ceva, dar nu avem bani suficienti in acel moment, nu? Cumparaturile on-line nu constituie o exceptie pentru aceasta intamplare...ce faci atunci cand nu iti permiti imediat (sau poate, pur si simplu, nu il vrei acum), dar ti-e teama ca o sa uiti de acel produs, cand va veni momentul potrivit? Ajutorul vine tot din partea Tara Fashion: un Wishlist. Pentru a-l adauga nu trebuie decat sa dam pe un buton micut intitulat "Adauga la Wishlist", aflat pe pagina produsului vizualizat. Nu va disparea de acolo decat daca-l stergem personal, dar asta e alta poveste deja...
Totusi, oare ce se intampla cand esti intr-o pana chiar acuta de timp, site-ul ti-e relativ nou si trebuie sa gasesti o haina rapid de tot si sa nu stai pana o gasesti in toate 'subcategoriile si click-urile si etc.'? Dai iama rapid prin catalogul downloadabil. In cazl in care inca platesti minutul cand stai pe internet si deja ai cam lacomit la jocul ala multiplayer...un download vine imediat! Toate produsele sunt puse intr-un catalog virtual in format .pdf, alcatuit din 54 de pagini A4. De aici nu lipsesc nici informatiile, pretul si culorile disponibile. La ce se gandesc gospodinele acuma? "Il downloadez, iar atunci cand vine sotul meu acasa, mai trag cu ochiul pe aici in timp ce el imi povesteste despre nemultumirile sefului sau." Sunt convins ca e asa!

4 comentarii:

 1. Mama cate detalii :)) Bun bun, ai sagetat toate targeturile :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Daca am luat 52 de puncte la celalalt, macar aici sa primesc mai mult pe efort macar, nu? :))

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu siguranta ca fiecare detaliu iti va aduce puncte bine meritate. Bafta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu numai ca nu dispare produsul din Wishlist, mai mult, primesti e-mail pentru a-ti reaminti ca ai o lista in asteptare.

  RăspundețiȘtergere

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)