joi, 12 noiembrie 2009

Left 4 Dead 2

Ca si in prima versiunea de L4D, jocul se va axa pe gameplay-ul cooperativ, iar povestea e in mare parte aceeasi, adica 4 oameni trebuie sa supravietuiasca atacurilor zecilor de monstrii pe parcursul mai multor nivele.
L4D2 va pastra cele 3 moduri din primul joc si anume: survival, campain, versus si va mai adauga inca unul scavenge. In cel de-al patrulea mod va trebui sa colectam toate cele 16 canistre de gaz de pe harta pentru a prelungi timpul, iar zombii vor incerca sa ne opreasca, ba chiar vor detona ei canistrele.
Desigur, dupa cum ne-a obisnuit, Valve ne va liva un joc bine lucrat, fara buguri, dar mai ales cu un gameplay exemplar. Sunt sigur ca fanii shooterelor de calitate asteapta cu nerabdare noul L4D2.
Apare pe PC și Xbox 360 pe 17 noiembrie , acum știm mai multe despre jocul Left 4 Dead 2.
A doua poveste cu zombi de la Valve aduce cinci campanii noi care ne vor purta din sudul SUA, din Savannah până în New Orleans, și promite o poveste care va oferi o susținere puternică - cele patru noi personaje vor fi: un antrenor de fotbal american, o tanti reporter, un mecanic și un individ specializat în escrocherii.
În Left 4 Dead 2 ne vom reîntâlni cu vechii prieteni Infectați, dar vom avea de lucru și cu personaje noi: Charger, un mutant cu brațe gigantice pe care le va folosi pentru a-ți da aripi, și Wandering Witch, pe care tot nu este bine să o deranjăm.
În lista cu arme noi găsim tigaia, drujba și toporul - bun pentru a reteza picioarele scandalagiilor-, un shotgun semi-automat și o pușcă cu lunetă, toată fiind numai bune de folosit pentru a descoperi noile scheme ragdoll pregătite.
Valva a pregătit și o versiune îmbunătățită a AI-ului "The Director" iar altă noutate este faptul că, în Left 4 Dead 2, vom da nas în nas cu nemernicii și pe timpul zilei.
Left 4 Dead 2 va fi lansat pe 17 noiembrie, pe Xbox 360 și PCl4d2 Cerinte minime:
• OS: Windows Vista, XP or 2000
• CPU: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 or AMD64X2 (or higher)
• RAM: 1 GB for XP / 2GB for Vista
• DISC DRIVE: DVD-ROM Drive
• HARD DRIVE: At least 7.5 GB of free space
• VIDEO: Direct X 9 compatible video card (Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for pixel shader 2.0)
• SOUND: Direct X9.0c compatible sound card

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)