luni, 9 noiembrie 2009

Musamalizarea prostiei

Mai am inca un articol minunat de-al colegei mele. Sper sa va placa!

"Musamalizarea prostiei se desfasoara in urmatorul fel: pentru a nu discrimina persoana respectiva (mai ales daca e un posesor inrait de asa – zisele pile), i se da un post cat mai inalt, daca se poate chiar si in parlament.
Dupa ce toate astea au fost zise si un marinar a devenit conducatorul statului, cine impiedica un alt marinar sau chiar gunoier sa-i ocupe locul precedentului sef al statului? Pai, vedeti, daca sunteti prost, doar prost nu aveti nicio sansa sa deveniti urmatorul presedinte sau un ministru.Pentru a ocupa una dintre aceste functii, este necesara lipsa de inteligenta, dar si posesia unei mari puteri financiare.
Dar noi, romanii, iubim prostia. De aceea, emisiunile de la tv cu cel mai mare rating au o tema zilnica care relateaza si dezbate disputa unui oftalmolog cu o ghicitoare. Motivul disputei este care dintre serviciile oferite de acesti doi oameni te ajuta sa vezi mai clar, ba chiar daca programul este foarte bun se arata si un sondaj care se face de un vorbitor de spaniola in rusia (pentru a nu crea divergente politice)."
Astfel se musamalizeaza prostia individului in tara noastra. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)