marți, 5 ianuarie 2010

Toni Tecuceanu "mistretul" de la "Cronica Carcotasilor " a murit din cauza gripei noi


Actorul, in varsta de 37 de ani, a murit in aceasta dimineata la spitalul "Matei Bals" din Bucuresti. Decesul a survenit in urma unor complicatii la plamani, dupa ce a contractat virusul

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Adrian Streinu Cercel, a declarat ca Toni Tecuceanu a murit marti dimineata, la ora 3.00, dupa ce in ultima saptamana a fost in coma controlata.

Streinu Cercel a adaugat ca actorul s-a prezentat la spital a treia zi de la infectarea cu virusul gripei noi.

Potrivit Cancan, se pare ca Toni Tecuceanu suferea de boala plamanului alb sau sindromul A.R.D. - Acute Respiratory Distress. Profesorul doctor Adrian Streinu Cercel a declarat ca din cauza acestei afectiuni, la radiografie plamanii acestuia nu s-au vazut ceea ce a ingreunat munca medicilor.

A.R.D.se dezvolta intr-un timp extrem de scurt, 78 de ore, la cei infestati cu temutul virus pandemic AH1N.

Infectarea cu A/H1N1 a cauzat un edem pulmonar si a ingreunat vascularizarea plamanilor, iar mai apoi lipsa de oxigen pentru acestia.

Toni Tecuceanu ii interpreta, de obicei, pe Adrian Nastase si Gigi Becali in scenetele umoristice.

Toni Tecuceanu a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda Organizatiei Natiunilor Unite. El se descria ca fiind "un monstru cu sensibilitate de copil, cateodată nervos". Acesta a jucat in mai multe spectacole de teatru, in filme si productii de televiziune.

In 2006, la Gala Tanarului Actor - HOP, Toni Tecuceanu a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier" din spectacolul "Noapte araba".

Toni Tecuceanu a facut parte din echipa Carcotasilor timp de peste trei ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ai ceva de zis cu privire la articol? Nu te abtine, zi!

(accept critici constructive :D)